Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Bindiği uçakla bağlantı kopan Emiliano Sala'nın son ses kaydı

Cardiff City'e transfer olan ve dört gündür kendisinden haber alınamayan futbolcu Emiliano Sala'nın son ses kaydı ortaya çıktı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-23 09:12:08

Bindiği uçakla bağlantı kopan Emiliano Sala'nın son ses kaydı

İngiltere Premier Ligi ekibi Cardiff City'nin geçtiğimiz günlerde transfer ettiği futbolcu Emiliano Sala'nın da bulunduğu belirtilen uçaktan 4 gündür haber alınamıyor. Özel jet ile irtibat Pazartesi günü Manş Denizi'nde bulunan Guernsey Adası yakınlarında kesildi. Uçuş esnasında havanın ve rüzgar hızının çok kötü olmadığı ancak arama çalışmaları esnasında yağış ve rüzgar hızının yükseldiğini ve arama çalışmalarının gece durdurulduğu belirtildi.

"Yolculara ait iz bulamadık"

Yapılan çalışmalar esnasında arama kurtarma ekipleri bir takım parçalar bulunduğunu doğruladı ancak "Yolculara ait iz bulamadık. Suya iniş yapmışlarsa hayatta kalma şansları maalesef çok az" yorumunda bulundu.Ünlü futbolcunun annesi de Arjantin televizyonuna yaptığı açıklamada uçağın Cardiff Başkanı Mehmet Dalman'a ait olduğunu iddia etti. Dün akşam saatlerinde ise Sala'ya ait olduğu doğrulanan bir ses kaydı yayınlandı.

"Parçalara ayrılacakmış gibi görünen bir uçaktayım"

Sala'nın ses kaydında "Parçalara ayrılacakmış gibi görünen bir uçaktayım ve Cardiff'e gidiyorum, çılgınlık. Yarın işe başlamış olacağız, yeni takımımdakilerle antrenmana başlayacağız" dediği duyuluyor. Sala'nın mesaj attığı kişilere ses kaydında nasılsınız diye sormasından kısa süre sonra ise "1.5 saat içinde benden haber alamazsanız, beni arayacak birini göndermeleri gerekecek mi bilmiyorum. Çok korkuyorum" dediği duyuluyor. Sala'nın sosyal medyada son paylaşımın altına da yorum yağıyor. Ünlü futbolcu son mesajında eski takım arkadaşlarına veda ederken görülüyor.

Haber Ara