Dolar

32,3712

Euro

34,9854

Altın

2.326,10

Bist

9.065,54

Binbaşı son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli kırsalında PKK'ya karşı yürütülen operasyonda çıkan çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Binbaşı Güzel'in cenazesi, Ankara'da toprağa verildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-27 16:12:30

Binbaşı son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Cenaze töreninde taziyeleri Binbaşı Güzel'in annesi Emine, babası Yılmaz, eşi Burcu Güzel ve kız kardeşleri Fatıma ile Zişan Güzel kabul etti. Güzel'in annesi, eşi ve 11 yaşındaki kızı Elif Sude'nin gözyaşlarına hakim olamadıkları ve güçlükle ayakta durdukları gözlendi. 

Törene Başbakan Vekili Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, mülki ve askeri erkan ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Binbaşı Güzel'in Türk bayrağına sarılı naaşı bir süre  tören mangasının omuzlarında taşındıktan sonra top arabasına konuldu. 

Binbaşı'nın eşi Burcu Güzel, yanında kızı Elif Sude ile eşinin fotoğrafına sarılırken, güçlükle top arabasının yanında yürüdü. Binbaşı'nın annesi Emine Güzel de tekerlekli sandalye ile top arabasını takip etti. 

Askeri bando takımı eşliğinde bir süre top arabasında taşınan Güzel'in naaşı daha sonra askeri cenaze aracına alındı.  

Binbaşı Güzel'in cenazesi Cebeci Askeri Mezarlığı'nda defnedildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara