Dolar

32,3697

Euro

34,9616

Altın

2.325,62

Bist

9.075,30

Binali Yıldırım: Tezcan parti sözcüsü mü parti sövücüsü mü

Başbakan Yıldırım,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Bülent Tezcan'ı hedef alarak, 'Onu dinleyince; adam parti sözcüsü mü parti sövücüsü mü doğrusu anlayamadım. Bunlara, burada; terbiyem müsaade etmiyor, öyle bir cevap veririm ki altından kalkamazlar' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-31 14:38:56

Binali Yıldırım: Tezcan parti sözcüsü mü parti sövücüsü mü


Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Bülent Tezcan'a ve aynı üslupla konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. AK Parti'nin Meclis Grup Toplantısında konuşan Binali Yıldırım, "Onu dinleyince adam parti sözcüsü mü parti sövücüsü mü doğrusu anlayamadım. Bunlara, burada; terbiyem müsaade etmiyor, öyle bir cevap veririm ki altından kalkamazlar. Ama şu kadarını söyleyeyim: Eğer 'şeddeli diktatör' arıyorlarlarsa, geçmişlerine baksınlar, geleneklerine baksınlar" dedi.

MÜJDE VERDİ

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere de müjde veren Yıldırım, "KOBİ'lerimize yeni bir kredi imkanı getiriyoruz. KOBİ'ler eğer teknoloji düzeyi yüksek ürün ve yatırımlara yönelirse yüzde 70'i ödemesiz, yüzde 30'u geri ödemeli olmak üzere destek sağlayacağız" diye konuştu.

Başbakan, 2018'de 5 bin engelliye iş verileceği müjdesini de ekledi.

Haber Ara