Dolar

32,3223

Euro

35,0714

Altın

2.308,83

Bist

9.079,97

Binali Yıldırım: Köprü cezaları düzeltilecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaçak geçişlere kesilen cezalara ilişkin 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile konuştuk, düzeltiyorlar. Böylece İstanbulluların mağduriyeti de bitmiş olacak' diye konuştu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-10 15:00:44

Binali Yıldırım: Köprü cezaları düzeltilecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cuma Namazı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, "Her Ramazan'ın sonunda bayram var. Ramazan'ı tamamlayacağız, bayramı da idrak edeceğiz. Cumhur İttifakı devam ediyor. Sayın Bahçeli, İstanbul'da kampanyasını sürdürecek, biz de aynı şekilde programlarımızı gerçekleştireceğiz. Güzel bir sonucu elde edeceğiz" dedi.

KÖPRÜ CEZALARINA DÜZELTME

Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaçak geçişlere kesilen cezalar hakkında ise şunları söyledi: "15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yasak geçişlerle ilgili cezalar oluşmuştu. Yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Ondan sonra yine cezalar kesilmeye başlanmış. Maalesef yine ceza yazılmaya başlanmış. Bu kararı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile konuştuk, düzeltiyorlar. Herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece İstanbulluların mağduriyeti de bitmiş olacak."

YSK AÇIKLAMASI

Yıldırım, YSK'nın kararına ilişkin ise "Seçimlerin yenilenme kararıyla ilgili kanuna uygun olmayan sandık başkanı veya üyesi değil, bu sandıklardaki sonucu etkileyecek oy var. Bunun dışında da 123 tane büyükşehir belediyesine oy kullanılan sandıklardan 22 tanesi tamamen boş. Geriye kalan 101 tanesinde de imza yok. Oradaki rakamlar doğru mu değil mi teyit edecek yok. Bunlar toplam 42 bin oya tekabül ediyor" dedi.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara