Dolar

32,3325

Euro

35,1176

Altın

2.310,95

Bist

9.079,97

Binali Yıldırım'dan Şentop'a tebrik ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Yeni TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u ziyaret ederek tebrik etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-25 12:49:45

Binali Yıldırım'dan Şentop'a tebrik ziyareti

Yeni TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u ziyaret ederek tebrik eden eski TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Binali Yıldırım çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu:

Gençlerimizin ve hatta diğer yaş gruplarının da gittikçe önemli konusu haline geldi. Teknolojinin faydalı tarafları var iş bağımlılığa dönünce fayda yerine zarar getiriyor. Bunun kapsamlı bir araştırılması ve sonuçlarının ortaya çıkarılması için önerge vermiştik. Diğer bir konu da hayvan hakları ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmaydı. Önerge vermiştik o da kabul edildi. Komisyon çalışma yapacak. Yasası da çıkacaktı fakat dernekler ve kuruluşlar bazı konularda fikir ayrılığına düşünce daha kapsamlı bir araştırmayla yapalım düşüncesine vardık. Meclis araştırması yapılması kararı verildi. Mutlaka hayvanlara yönelik eziyet ve haklarının korunması kapsamlı bir yasa düzenlemesi de inşallah gündeme gelecek ve çözüm bulacak konulardan bir başkası.

Yıldırım'ın ardından açıklamalarda bulunan Şentop ise "Çok teşekkür ediyorum. Bir tebrik ziyaretiydi kendisi siyasette büyüğümüz, abimiz çok şey öğrendik. İstanbul'da da başarısı için dua ediyoruz" dedi.

"Çok güzel işler başaracağız"

"İstanbul için en güzelini yapmak için yola çıktık" diyen Yıldırım "İstanbul'a güveniyorum. İstanbul beni ben yapan şehir. Karar İstanbullunun kararı. Karar verilince bir saniye bile durmadan çok güzel işler başaracağız" açıklamasında bulundu.

Haber Ara