Dolar

32,5012

Euro

34,9386

Altın

2.434,54

Bist

9.716,77

Binali Yıldırım: CHP siyaset yaptığını sanıyor

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında muhalefete ortak bir anayasada buluşma çağrısında bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 12:33:25

Binali Yıldırım: CHP siyaset yaptığını sanıyor

TİMETÜRK|HABER MERKEZİ

Yıldırım, " CHP, vesayet odaklarının ana sponsorudur. Ak Parti ne derse tersini söyleyerek siyaset yaptıgını sanıyor" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları; 

Vesayet odakarı tek tek önümüze çıktı. Ana muhalefet partisi bu odakların ana sponsorudur. Vesayetçiler önünde sonunda hesap verir.Bir çok şekilde önümüze çıktılar. Yargı yoluylada vesayet kurmaya çalıştılar.Sonunda millet ve demokrasi kazanır.

FETÖ'CÜLER İKTİDARI ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞTI

Vesayetçiler değişti zihniyet değişmedi. FETÖ'cüler ortaya çıktı. İktidarı ele geçirmeye çalıştılar. 15 Temmuz'da darbe yapmaya çalıştılar. Millet meydana indi onlara dersini verdi.

MÜCADELEDE GEREKEN DESTEĞİ GÖREMEDİK

Şimdi hem PKK hem FETÖ ile amansız mücadelemiz var. Malesef gereken desteği göremedik. Ana Muhalefet Partisi Yenikapı ruhundan ayrılmak için bahanelerin peşine takıldı. Gün geçmiyorkı yeni bir bahane bulmasın. Bu Yenikapı ruhunu gözümüz gibi koruyacagız. Bu ruhu yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aynı duruşu hala devam ettiren Bahçeli'yede ise teşekkür ediyorum.

ANAYASADA UZLAŞALIM

14 yıldan beri herkes darbe anayasası değişsin istiyor. Bunun için bize oy veriyorlar. AK Parti söylediklerini yapan yapamayacaklarını söylemeyen partidir. Şimdi artık sözü yerine getirme zamanı. Anayasa değişikliği yapılmalı. Biz partilerden tekliflerini getirmelerini istiyoruz.O teklifleri millete getirelim diyoruz. İşte şimdi sırası bütün partilerin katılımı ile anayasada uzlaşalım.

CHP her şeye karşı. Ak Parti ne derse tersini söyleyerek siyaset yaptıgını sanıyor.

ANAYASA HAZIRLIKLARI TAMAM

Anayasa değişikliğinde sona gelindi hazrlıklar tamam. Hazırlık aşamasında MHP'nin beyanatları da göz ardı edilmedi. MHP'nin desteğini önemsiyoruz. Bunu Meclis'e sunacağız. Gerisi Meclis'in bileceği iştir.

 

Haber Ara