Dolar

32,5336

Euro

34,9417

Altın

2.439,95

Bist

9.716,77

Binali Yıldırım Büyük İstanbul mitinginde konuştu: Birlikte çalışmaya, kankam olmaya var mısınız?

Cumhur İttifakı'nın, İzmir ve Ankara ardından İstanbul'daki büyük mitingi gerçekleşti. Mitingde ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım konuştu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-24 15:05:44

Binali Yıldırım Büyük İstanbul mitinginde konuştu: Birlikte çalışmaya, kankam olmaya var mısınız?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Yenikapı'da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitinginde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"1994'ten beri gönül coğrafyamızın lideri, mazlumların kardeşi Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak İstanbul'a hizmet etme fırsatı bulduğum için şükrediyorum. Sizlerin kararıyla şehrin emini olursam bu hizmetlerin daha fazlasını yapmak için sizlerle beraber olacağım.

"YENİKAPI'YA RUH VEREN, CUMHUR İTTİFAKI O GECE KURULDU"

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dirayetiyle, liderliğiyle hainlere o gece hak ettikleri cevabı verdiğinde, Cumhurbaşkanımızdan sonra ilk görüştüğüm lider Sayın Devlet Bahçeli oldu. Yenikapı'ya ruh veren, Cumhur İttifakı o gece kuruldu. Şimdi de beka için 'Milli karar, cumhur için istikrar' diyen Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.

Allah'ın izniyle 1994'te bu mübarek şehri nasıl diriltip canlandırdıysak Cumhuriyet'in 100'üncü yılında İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağım.

"HERKES İÇİN HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

Bu meydanda Cumhur İttifakı'nın gür sesi yankılanıyor. Sergilediğiniz bu muhteşem tablodan gurur duyuyoruz. Herkes için hizmet götüreceğiz, herkes için çalışacağız. Bize yakışan sevgiyle çalışmak ve İstanbulluya hizmet etmektir.

Size daha güvenli bir İstanbul sözü veriyorum, bu söz Yıldırım sözüdür. İstanbul'da trafik ulaşım çile olmaktan çıkacak. Her yere rahat ulaşacaksınız.

Gelin bu şehri akıllı şehir yapalım. Birlikte çalışmaya, kankam olmaya var mısınız?"

Haber Ara