Dolar

32,3659

Euro

34,9546

Altın

2.325,33

Bist

9.079,97

Binali Yıldırım açıkladı: Saldırıyı yapanlar belirlendi

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-03 17:57:43

Binali Yıldırım açıkladı: Saldırıyı yapanlar belirlendi

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

29 KİŞİ GÖZALTINDA

"Atatürk Havalimanı saldırısını yapanlar, onlara aracılık edenler, azmettirenler belirlenmiş durumda. 29 zanlı gözaltında bulunuyor. Zaman ilerledikçe detaylar ortaya çıkacak. Doğru, farklı ülke vatandaşı olanlar var. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor.

ÇANAKKALE 1915 KÖPRÜSÜ...

Çanakkale'ye de inşallah Çanakkale 1915 Köprüsü'nü yapacağız. Önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde, inşallah ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz."

GAZZE GEMİSİ LİMANA ULAŞTI

Gazze gemisi limana ulaştı. Dün Mersin'den hareket etti. İsrail'le varılan mutabakat çerçevesinde bir normalleşme süreci başlamış oldu. Bu çerçevede Gazze'de yaşayan 1,5 milyondan fazla Filistinli kardeşimizin temel ihtiyaçlarını görmek, onların bayram sevincine ortak olmak, acılarını paylaşmak için ülkemizden çeşitli hayır sahipleri, devletimiz, AFAD ve Kızılay organizasyonunda 10 bin tonu aşkın bir insani yardımla bir gemi gönderdi ve şimdi gemi yanaştı, oradan da dağıtımı yapılacak. Kardeşlerimizin bayrama, çocukların özellikle bayrama biraz üzüntülerini, hüzünlerini azaltarak girmelerini sağlamak bizim en büyük sevincimiz olacak millet olarak."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara