Dolar

32,3710

Euro

35,0081

Altın

2.325,97

Bist

9.102,91

Binali Yıldırım'a, Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınması soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, 'Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-15 15:37:27

Binali Yıldırım'a, Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınması soruldu


Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına ilişkin, "Bu, yargının bir işidir. Tabiatıyla dosya içeriği nedir, neyle suçlanıyor, bunu bilmediğimiz için burada daha fazla değerlendirme yapmak doğru olmaz. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur" diye konuştu.

AYSEL TUĞLUK'UN ANNESİNİN CENAZESİNDE YAŞANANLAR

Yıldırım, Aysel Tuğluk'un annesinin cenaze töreninde yaşananlarla ilgili ise, "Bu cenazenin defni ile ilgili yaşanan olay, asla ve asla kabul edilemez. Kendini bilmez birkaç kişinin ortaya koyduğu bir provokasyondur. Hemen zaten Valimiz, Bakanımız bize de bilgi vererek devreye girdiler ve meseleyi hallettiler. Ama burada bitmiyor. Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı, gözaltılar var, sorgulamalar var. Tabii ki bu işin sorumluları kimse bulunacak, gereği yapılacak. Burada kimsenin tereddüdü olmasın" dedi. Başbakan, Tuğluk ailesine de bir kez daha taziyelerini iletti.

IKYB'YE YAPTIRIM GELEBİLİR

Irak Kürt Bölgesel Yönetimine bir kez daha referandum sevdasından vazgeçmeleri tavsiyesinde bulunan Başbakan, aksi taktirde yaptırımların yürürlüğe girebileceğini belirtti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara