Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Binada kapıcı, sahada teknik direktör

Diyarbakır'da Masterler Ligi'nde mücadele eden Seyrantepespor'un teknik direktörlüğünü yapan apartman görevlisi Mezher Tekçi, binada 'Kapıcılar kralı' sahada 'Jose Mourinho' olarak biliniyor- Yöresel kıyafet giyen ve oyuncularının kaçırdığı gole kızan Tekçi'nin, kasketini yere fırlattığı ve futbolcularına kızdığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada dikkat çekiyor- Tekçi:- 'Binada 'K

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-26 12:45:29

Binada kapıcı, sahada teknik direktör
Diyarbakır'da Masterler Ligi'nde mücadele eden Seyrantepespor'un teknik direktörlüğünü yapan apartman görevlisi Mezher Tekçi, binada "Kapıcılar kralı" sahada "Jose Mourinho" olarak nitelendiriliyor.

Merkez Kayapınar ilçesinde 126 daireli sitede 12 yıldır apartman görevlisi olarak çalışan 48 yaşındaki Tekçi, giydiği yöresel kıyafetiyle temizlik yapıyor.

Tekçi, buradaki işinin ardından ise 40 yaş üstü futbolcuların mücadele ettiği Masterler Ligi'ndeki Seyrantepespor'un gönüllü olarak teknik direktörlüğünü yapıyor.

Taktik verdiği futbolcularının sahada istediğini yapmadığı zaman veya gol kaçırdığı pozisyonlarda sinirlenen Tekçi, şapkasını yere fırlatarak tepkisini gösteriyor.

Tekçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yöresel kıyafetiyle gündüz işlerini tamamladığını, kalan zamanında ise antrenörlük yaptığını söyledi.

Küçüklüğünden bu yana futbolu sevdiğini dile getiren Tekçi, kaçırıp evlendiği eşini çok sevdiğini, asgari ücret tutarındaki maaşıyla 5 çocuğuna baktığını anlattı.

Takımının ligde 7'inci sırada yer aldığını aktaran Tekçi, şöyle konuştu:

"Çok centilmen bir takımız. Şu ana kadar futbolcularım tek bir sarı veya kırmızı kart görmüş değil. Örnek bir takım. Saha kenarında maçı izlerken sahadaymış gibi hissediyorum. O gole giderken ben de koşuyorum adeta kendimi kaybediyorum. Binada 'Kapıcılar kralı" sahada ise 'Jose Mourinho' demelerinden çok mutlu oluyorum."

Tekçi, Galatasaray'ı tuttuğunu söyleyerek, takımı için Fatih Terim'den malzeme desteğinde bulunmasını istedi.

Haber Ara