Dolar

32,3832

Euro

35,0359

Altın

2.327,04

Bist

9.138,22

Bilecik Halk Eğitim Merkezinde kütüphane açılışı

Bilecik Halk Eğitim Merkezi'nde kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-11 14:11:55

Bilecik Halk Eğitim Merkezinde kütüphane açılışı
Bilecik Halk Eğitim Merkezi'nde kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi'ne kazandırılan kütüphane açılışına kütüphanenin yapılmasında katkı sağlayan Eskişehirli sanatçı, araştırmacı, yazar ve mühendis Nejat İşcan, Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve Mustafa Güney, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Bektaş Uçkun katıldı.

Bir çok ilde kütüphane kuran ya da kurulmasına destek veren İşcan, Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesini bu kütüphaneler zincirine eklemekten çok mutlu olduğunu dile getiren getirdi. İşcan, bu kütüphanelerle eğitimli, kültürlü insanların ülke kalkınmasına ve toplumsal barışa ulaşmada etkili olduğunu, eğitimin, bugün yaşanan pek çok problemi çözebileceğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise açılışta yaptığı konuşmada, Nejat İşcan gibi eğitime gönül vermiş, mesaisini eğitime harcayan, insanların daha çok bilgi ve kültür kazanması için koşturan değerli insanların çalışmalarıyla, daha güzel bir Türkiye'ye doğru yol aldıklarını dile getirdi. "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" ilkesinin bu milletin kalbinde yer ettiğini ve yaşam felsefesi haline geldiğini belirten Durmuş, vatandaşların bu tür katkılarının kendilerine daha çok çalışma azmi ve şevki verdiğini dile getirdi. Fazilet Durmuş Nejat İşcan'a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Programın sonunda Nejat İşcan'a Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı ve Mustafa Güney tarafından plaket verildi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara