Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Bild'den 'Erdoğan ailesi'ne servet sorusu

Alman Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuklarının servetini masaya yatırdı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-09 07:59:25

Bild'den 'Erdoğan ailesi'ne servet sorusu

Almanya'da yayınlanan Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuklarının nasıl bu kadar zengin olduğunu sorguladığı yazısında, “Erdoğan yılda 50 bin euro kazanırken çocukları lüks içinde yüzüyor. Bu para nereden geliyor?” ifadesini kullandı.

Ajanslarda yer alan bilgide; Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çocuklarının on milyonlarca doları aşan serveti olduğunu ve bu zenginliğin kaynağının soru işareti yarattığını ifade etti. 

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak yılda 50 bin euro kazandığını aktaran Bild, Erdoğan'ın çocuklarının ise lüks içinde yaşadığını belirterek "Bu paranın kaynağı nedir? Buna dair resmi bir veri yok" diye yazdı.

'BİRÇOK SEKTÖRDE İŞ YAPIYORLAR'

Erdoğan'ın çocuklarının kozmetikten hazır gıdaya, gemicilikten kuyumculuğa pek çok sektörde iş yaptığını bildiren gazete, Burak Erdoğan'ın servetinin 80 milyon dolar olduğunu kaydetti.

Bilal Erdoğan'ın sıklıkla medyada ‘karanlık işler ve suç anlaşmalarıyla bağlantıları' sebebiyle yer aldığını aktaran Bild, Bilal Erdoğan hakkında İtalya'da başlatılan soruşturmaya da dikkat çekti.

Bild'in haberinde, The Guardian'ın Türkiye'deki bazı işadamlarının IŞİD ile iş yaptığına dair haberi de hatırlatılarak, bu işadamlarından birinin de Bilal Erdoğan olduğu ifade edildi.

Haber Ara