Dolar

32,3158

Euro

35,0931

Altın

2.296,68

Bist

9.041,61

Bilal Erdoğan'dan Cumhuriyet'e yanıt

Bilal Erdoğan, lisede öğrencileri ziyaret etmesini ilginç bir başlıkla veren Cumhuriyet Gazetesi'ne yanıt verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-07 04:38:43

Bilal Erdoğan'dan Cumhuriyet'e yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın lise ziyaretini kamuoyuna farklı bir biçimde lanse eden Cumhuriyet Gazetesi'ne Bilal Erdoğan cevap verdi. Erdoğan, “Çapa Fen Lisesi Müdürü Kemal Karabulut, geçmişten tanıdığım değerli bir büyüğüm. Davetini geri çevirmedim” dedi.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdoğan'ın gençlerle bağ kurmasından rahatsız olan Cumhuriyet Gazetesi, “Bilal Erdoğan'dan teftiş gibi ziyaret” başlığıyla algı operasyonu yaptı.

CUMHURİYET'İN YALANINA CEVAP

Konuya ilişkin konuşan Erdoğan, “Çapa Fen Lisesi Müdürü Kemal Karabulut, geçmişten tanıdığım değerli bir büyüğüm. Davetini geri çevirmedim” diye konuştu.

Öğrencilerle bir araya gelen Erdoğan, gençlere özgüven sahibi olmaları çağrısında bulunan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Özgüven sahibi olmalısınız, kendinize iddialı hedefler koymalı, ‘ben bunu yapabilir miyim değil, ben bunu yapacağım' demelisiniz. Peygamberimiz , ‘En hayırlı insan, insanlığa faydalı olandır' buyurmuşlar. Biz de bunu başarmalıyız. Kendinize büyük hedefler çizin. Ülkeniz, içinden geldiğiniz coğrafya, tarih ve kültür değerleri için kariyer haritaları oluşturun. Sadece bu dünya için değil, baki olan öbür dünya için de yaşayın.”

YARDIM KERMESİNİ GEZDİ

Özel İrfan Fen ve Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğince, Bayırbucak Türkmenleri ve İstanbul'da yaşayan bazı Suriyeli ailelere yardım etmek amacıyla kermes düzenledi. Kermese katılan Bilal Erdoğan stantları gezerek organizasyona imza atanlar ve ziyaretçilerle sohbet etti.

Haber Ara