Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

“Biden’ın başkanlığı erken bitmeli” komplosu...

Habertürk yazarı Serdar Turgut, “Komplocuların karanlık dünyası” başlıklı yazısında, Biden’in Trump’a karşı galibiyetinin ardından ABD’deki son gözlemlerini paylaştı. “Türkiye’ye de düşman olan Amerikan Evanjelist toplumu Beyaz Saray’da kendilerini duyan gücü kaybetmenin paniği içindeler” diyen Turgut, söz konusu toplulukların yeni başkan Biden hakkındaki komplo teorilerinin etkisi altında hareket ettiklerine dikkat çekti. Turgut’un ABD’deki iddialarla ilgili değerlendirmesi özetle şöyle;

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-29 16:26:04

“Biden’ın başkanlığı erken bitmeli” komplosu...

Kennedy-Biden benzerliği

Biden'ın suikasta kurban giden Kennedy'den sonra seçilmiş ikinci Katolik başkan da olmasına dikkat çeken bazı insanlar, onun kendisini tebrik eden Papa'nın ve dolayısıyla da Rotshchild ailesinin kontrolünde olacağını söylüyorlar. Rotschild ailesinin adını duyar duymaz aklına bir takım çılgın global komplo teorileri gelen bu kesim arasında bu söylenti de hayli heyecan yaratıyor.

Bu tüm zamanların sonunun yaklaştığına inananlar bugüne kadar seçilmiş olan tüm başkanların Kennedy hariç, Protestan olduklarını ve her Protestan başkanın bir zionist Hıristiyan duyarlılığıyla İsrail'e ve Evanjelistlere destek verdiklerini vurguluyorlar. Bu kesim Kennedy'nin suikastla öldürülmesini de özellikle onun Katolik olmasına bağlıyorlar.

“Biden'ın başkanlığı erken bitmeli”

Bir Katolik olan Biden'ın başkan olmasının Evanjelistlerin nihai savaş için İsrail ile birlikte yapacakları hazırlığı aksatacağını ve Biden'ın başkanlığının bu yüzden erken bitmesi gerektiğini düşünen insanlar var.

Bu ‘erken bitiş'ten kastın 4 yıl sonraki seçimin olacağını söylemek hayli iyi niyetli bir yorum olur ama bu ruh hali pek de iyi olmayan insanların başkanlığının erken bitişinden kasıtlarının bir suikast olması ihtimalinden korkuluyor.

Bugünleri o günlerden çok da tehlikeli hale getiren gelişme ise Evanjelist kitleye yakın olan Trump başkanlığı döneminde devletin neredeyse bütün kurumlarına orta düzey müdür olarak bu camiadan insanları yerleştirilmiş olmasıdır. Yani silahlı olan ve tuhaf inanışları olan ve Biden'ı kafalarında şeytanlaştırmış olan kitleye devlet içinden de yardım edilmesi ihtimalinin bulunmasıdır. Ayrıca bunlara yardım eden çok sayıda karanlık bağlantıları olan işadamı da var, yani maddi kaynakları da bol bunların. Aynen 1960'larda olduğu gibi aralarında kumarhane patronu olanların mafya bağlantıları da bulunuyor.

İşte "Biden'ın başkanlığı erken bitmeli" söylemlerini o kadar ürkütücü kılması gereken bu ortamdır.

Bence Kennedy'nin başına gelenlerin ABD'nin ikinci Katolik başkanına da gelmemesi için Amerikan devletin bir an önce ulusal güvenliği için tüm tedbirleri almak zorunda çünkü bu yapılmazsa işler tamamen çığırından çıkacak gibi gözüküyor.

Haber Ara