Dolar

32,3683

Euro

34,9705

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi? Bezmialem'de muayene ücretli mi?

İstanbul'un en köklü hastanelerden biri olan Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi? Önceki adı Vakıf Gureba Hastanesi olan Bezmialem Hastanesi'ne Türkiye'nin dört bir yanından hasta gelmektedir. Uzman hekimleriyle hastalara şifa olmaya çalışan Bezmialem'de muayene ücretli mi? Bezmialem Hastanesi'nde bazı bölümler ücretlidir. Bezmialem Hastanesi'nde sosyal güvencesi olanlar ücretsiz muayeneden faydalanabilir. Bezmialem ücretli mi? Bezmialem muayene ücretleri ne kadar?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-12 17:33:20

Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi? Bezmialem'de muayene ücretli mi?

İstanbul'un en köklü hastanelerden biri olan Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi? Önceki adı Vakıf Gureba Hastanesi olan Bezmialem Hastanesi'ne Türkiye'nin dört bir yanından hasta gelmektedir. Uzman hekimleriyle hastalara şifa olmaya çalışan Bezmialem'de muayene ücretli mi? Bezmialem Hastanesi'nde bazı bölümler ücretlidir. Bezmialem Hastanesi'nde sosyal güvencesi olanlar ücretsiz muayeneden faydalanabilir. Doktor seçimine göre de muayene ücreti çıkabilir. Bezmialem ücretli mi? Bezmialem muayene ücretleri ne kadar?

Bezmialem Hastanesi'ne bünyesinde barındırdığı hekimler ve sağladığı hizmetler nedeniyle Türkiye'nin her yerinden hasta geliyor. Bezmialem Hastanesi'nin muayene ücretlerinin ne kadar olduğu da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bezmialem Hastanesi'nde muayene ücretleri internette sıkça aranan sorulardan. Hastaneden randevu almak isteyen vatandaşlar Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi? Bezmialem'de muayene ücretli mi? gibi soruların yanıtını arıyor. Peki Bezmiaalem Üniversitesi Hastanesi ücretli mi? Bezmialem Hastanesi ücretleri ne kadar?

Bezmialem'de muayene ücretli mi?

Bezmalem Hastanesi'nde sosyal güvencesi olan vatandaşlar ücretsiz muayene hakkından faydalanabilir. Ancak ücretli muayeneler de vardır.  Bezmialem Hastanesi Tıp Fakültesi ücretleri doktor seçmine göre değişmektedir. Doktorun kademesine göre muayene ücreti değişmektedir. İşte Bezmialem Üniversitesi Hastanesi muayene ücretleri:

Profesör muayenesi 200 TL

Doçent Doktor muayenesi 150 TL

Mesai dışı muayenelerde Profesörlermuayeneleri de ücretlidir. 

Muayene ücreti Kardiyoloji Bölümü profesörleri için 170 TL

Doçent doktorlar için 120 TL

Uzman doktorlar için 20 TL

Muayene ücreti SGK ile anlaşmalı olduğu için yasal oranlarda fark ücreti alınır.

Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretli mi?

Bezmialem Hastanesi'nde bazı tahliller SGK anlaşması dahilindeyse ücretsiz faydalanılabiliyor. Ancak bazı tahlillerde fark üreti de çıkabilir. Bezmialem Hastanesi'nde tahlil ücretlerini hastane danışma bölümünden öğrenevilirisiniz. Bezmialem'de MR, BT ve Doppler gibi işlemlerde fark ücreti alınıyor.

Bezmialem Hastanesi randevu numarası

Bezmialem Hastanesi'nden interneten ya da telefonla randevu alunabilir. İnternetten randevu almak için https://randevu.bezmialemhastanesi.com/uyari.php adresine gidebilirsiniz. Ayrıca Telefonla randevu almak için aşağıdaki telefon numaralarını arayarak bölüm ve doktor seçimi yapabilirsiniz. 

Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesi 0212 453 0 453

Bezmialem Dragos Hastanesi 0212 453 0 453 ya da 0216 251 65 65

Bezmialem Diş Hastanesi  0212 453 0 453 ya da 0212 453 18 50

Bezmialem Hastanesi'ne bağlı ek binalar

Eyüp Ek Hizmet Binası 

Kartal Dragos Ek Hizmet Binası

Fatih Ek Hizmet Binası

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara