Dolar

32,3109

Euro

35,0805

Altın

2.279,41

Bist

8.962,45

Beytüşşebap'ta sokağa çıkma yasağı

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndesokağa çıkma yasağı ilan edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-03 10:04:57

Beytüşşebap'ta sokağa çıkma yasağı

Dün gece gerçekleştirilen hain saldırı sonucu 1 astsubay şehit olmuştu. Bugün ise yapılan son dakika açıklamasına göre Beytüşşebap'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Emniyet, Alay ve Jandarma Karakolu'na gerçekleştirilen eş zamanlı saldırı sonucunda 1 astsubay şehit oldu. Saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken sokağa çıkma yasağı da geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Beytüşşebap'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

3 NOKTAYA EŞ ZAMANLI SALDIRI

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, PKK'lıların Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırılarda 1 astsubay ağır yaralandı. Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırılan astsubay, doktarların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıyı gerçekleştiren ve yoğun ateş altına alındıktan sonra gecenin karanlığından faydalanak kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı

Haber Ara