Dolar

32,3271

Euro

35,0620

Altın

2.297,63

Bist

9.008,28

Beyşehir'in ilk modern gasilhanesi Üzümlü'ye

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçenin en kalabalık dış mahallesi olan Üzümlü Mahallesi'ne yaptırılan modern gasilhane tamamlanarak hizmete girdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-03 16:10:33

Beyşehir'in ilk modern gasilhanesi Üzümlü'ye
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçenin en kalabalık dış mahallesi olan Üzümlü Mahallesi'ne yaptırılan modern gasilhane tamamlanarak hizmete girdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in ilk modern gasilhanesinin Üzümlü Mahallesi'ne kazandırıldığını söyledi. Mahalle sakinlerinden gelen gasilhane talebi üzerine çalışma başlattıklarını belirten Özaltun, "Üzümlü Mahallemizde sağlık ocağı bahçesinde konuşlandırılan 15 metrekarelik gasilhanenin içerisinde paslanmaz malzemeden 2 morg, 24 saat sıcak su imkanı sağlayacak termosifon, teneşir masası ve dolapları ile bir gasilhane içinde olması gereken ne varsa her şey düşünüldü. Sabit olarak kullanılabileceği gibi talep gelirse mobil olarak da hizmet verebilecek gasilhane Beyşehir'de hizmet anlamında yine ilkler arasındaki yerini aldı. Üzümlü mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Amaçlarının Belediye olarak acılı günlerinde ailelere bir nebze de olsa yardımcı olabilmek olduğunu vurgulayan Başkan Özaltun, Üzümlü Mahallesi'nde hizmete giren gasilhanenin benzerlerini zaman içerisinde nüfus potansiyeli yüksek olan diğer dış mahallelerde de yaygınlaştırmayı planladıklarını belirtti. Kurum olarak ilçe halkının iyi günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Özaltun, cenaze hizmetlerinin yerel yönetimlerin asli görevleri arasında bulunduğunu hatırlatarak, "O nedenle Belediye olarak cenaze hizmetleri birimimiz 7 gün 24 saat süreyle vatandaşlarımızın emrinde, hizmetindedir. Kurum olarak cenaze çadırı, cenaze nakil işlemleri, kefen desteği, cenaze yakınlarının kabristana taşınması gibi pek çok hizmeti vatandaşımızın ayağına kadar göndermeye gayret ediyoruz. Gasilhane hizmeti de, belirttiklerimizin arasına dahil ettiğimiz en önemli hizmetlerden birisi olarak görüyoruz" diye konuştu.

Haber Ara