Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Beyşehir Gölü'nde kano rüzgarı

Zafer Bayramı kapsamında 'Üç ekip tek hedef' sloganıyla spor etkinliği yapan 3 sporcu, Beyşehir gölünde 4 gün süreyle kano, bisiklet ve koşu turu yaptı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-30 21:44:55

Beyşehir Gölü'nde kano rüzgarı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında "Üç ekip tek hedef" sloganıyla spor etkinliği yapan 3 sporcu, Beyşehir gölünde 4 gün süreyle kano, bisiklet ve koşu turu  gerçekleştirdi.

Etkinliği tamamlayarak kent merkezine dönen sporculardan Nüşabe Deniz Paşazade, iskeleye yaklaştığında kanosunun üzerinde Türk bayrağı açarak kendisini karşılamaya gelenleri selamladı.

Pedal çevirerek eşlik ettiler...

Kanonun yanı sıra bisikletiyle pedal çevirerek etkinliğe katılan Zafer Mutlu ve koşarak iştirak eden Gökhan Güneri de kendilerine destek veren Türk bayraklı gruplarla birlikte bitiş noktası olan Vuslat Parkı'na giriş yaptı.

Sporcuları Vuslat Parkı'ndaki göl kıyısındaki iskelede, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve beraberindeki protokol ve karşıladı.

Sporculardan Paşazade, burada Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir'e Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayraklarını teslim etti.

Haber Ara