Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Beştepe'de 23 Nisan buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu 12 yaşında Ozan Sözeyataroğlu'na bıraktı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-23 13:01:59

Beştepe'de 23 Nisan buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Beştepe'ye gelen çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra koltuğunu, Kuvayı Milliye Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşında Ozan Sözeyataroğlu'na bıraktı.

Küçük cumhurbaşkanı sorulan 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden memnun musunuz?' sorusuna, "Sistem güzel çalışıyor" şeklinde yanıt verince salonda gülüşmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yaşındaki Ozan'ın cevabı üzerine, "Benim vereceğim cevapları veriyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Sevgili çocuklar değerli misafirler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hoşgeldiniz. Ülkemizdekilerle birlikte tüm dünyanın çocuklar bayramında sizleri misafir etmenin memnuniyetini ifade etmek istiyorum. Siz çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını şahsım ve milletim adına kutluyorum. Bağımsızlığımız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün çocuk bayramımızla beraber Meclisimizin dualarla, tekbirlerle açılışının yıldönümünü de kutluyoruz. Ankara'da açılan Büyük Millet Meclisi bağımsızlığımıza giden yolun da müjdecisi olmuştur. Böyle anlamlı günün siz çocuklara armağan edilmesi son derece manidardır. Bu devletimizi kuranların sizlere olan inancının sembolüdür. Bu çocuklarımıza verilen önemin işaretidir. Ben herbirinizin bu emaneti en iyi şekilde yarınlara taşıyacağınıza inanıyorum. Sizler Türkiye'yi çok daha iyi aşamaya taşıyacaksınız. Sizlere daha güzel bir gelecek sunmak çalışmayı ve mücadele etmeyi sürdüreceğiz."

 

 

 

Haber Ara