Dolar

32,3279

Euro

35,0808

Altın

2.299,27

Bist

8.988,38

Best Hosting For WordPress

WordPress uygulamasının ne olduğu ve işlevi merak edilen konulardan yalnızca biridir. WordPress uygulaması sayesinde bir web sitesi oluşturmak isteyen kullanıcılar bunu kısa sürede gerçekleştirebilir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-07 17:25:13

Best Hosting For WordPress

Bir WordPress uygulamasında yer alan eklentiler ve temalar kullanıcılara çok güzel seçenekler sunabilir. Bu seçeneklerden yararlanırken kişisel tercihlere göre güzel bir web sitesi tasarlamak kullanıcıların yeteneğine kalır. Best Hosting For WordPress Nedir? Ne İşe Yarar? Sorularına yanıt arayan kullanıcılar için bazı gerekli bilgileri bir araya toplamaya çalıştık.

Web sitesi tasarlamak isteyen kullanıcılar onun görünüşü konusunda da hassas davranacaklardır. Bir web sitesi sahibini temsil eder. WordPress açık kaynak kodlu yazılımları ifade eden bir tanımlamadır. Bir nevi site sahibinin kimliği şekline dönüşen web siteleri tasarlanma aşamalarında bazı süreçlerden geçerler. WordPress temaları sitenin oluşturulmasında kullanılan etkili araçlardan biridir. Burada kullanıcının hizmetine sunulan ücretsiz eklenti seçenekleri site tasarlarken yararlanılabilecek kaynaklar arasında yer alır. Ayrıca WordPress için hosting firmaları tarafından performans artışı gerçekleştirmek üzere hosting çalışması yapılır. WordPress Hosting olarak isİmlendirilen bu hosting çeşitleri sayesinde web siteleri kusursuz denebilecek düzeyde çalışır.

WordPress Hosting sayesinde siteye ait paylaşımlı ya da paylaşımsız sunuculara ait kaynaklar WordPress yazılımı için optimize edilir. Sunuculara ait olan bu kaynaklar donanımsal ya da yazılımsal kaynaklar olabilir.

WordPress Hosting Ne İşe Yarar?

l WordPress hosting sayesinde oluşturulan web sitelerinde performans garantisi sağlanır

l Güvenlik bir web sitesi için önemli bir sorundur. Güvenliğin sağlanması da WordPress Hosting'le mümkündür

l WordPress Hosting'e ait SEO gereksinimleri de bu sayede tesis edilmiş olur

l WordPress Hosting'in sağladığı yararlardan biri de otomatik güncellemelerin kolaylıkla yapılabilmesidir.

l Web sitesinin işlevselliğini arttıracağından bir WordPress Hosting önemli araçlar arasında yer alır

l WordPress Hosting web sitesinin içinde mevcut olanları barındıran bir alandır. Yani bir resim ya da içerik web sitesinde bu alanlarda barındırılır

Ağır işleyen bir web sitesi yeterli kullanıcı trafiğini yakalayamaz. Kullanıcılar hızlı açılan siteleri tercih etmekte ve yavaş açılan siteleri kısa sürede terk etmektedirler. Bu sebeple bir WordPress Hosting web sitesi için gerekli olacaktır

Web sitesi oluştururken kullanıcıların bir alan adı ve hosting planına ihtiyacı olur. Alan adı yani domainler sitenizin adresini belirlemek için kullanılan uzantılardır. Web sitenizi hangi alanda depolayacağınızı planlamanız ise hostingle mümkündür.

Seçeceğiniz WordPress Hosting paketinin sahip olduğu özellikler bütün WordPress eklentilerini ve bunun yanı sıra temalarını da desteklemelidir. Aksi takdirde işlevsel olmayacaktır.

Bu tema ve eklentiler zaman zaman ücretsiz olarak site sahiplerinin hizmetine sunulmaktadır. Ücretli olarak da bu tema ve eklentilere sahip olunabilir. Bu durumda daha kaliteli bir hizmet almak söz konusu olacaktır.

Best Hosting For WordPress tercihinizde dikkat etmeniz gereken hususlardan biri sitenizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak olmalıdır. İlerleyen süreçlerde sitenin ihtiyaçları artabileceği konusunda bir öngörüde bulunmak gerekeceğinden tercihlerde bu konu dikkate alınmalıdır

Web sitenizde WorPress'le ilgili bir sorun yaşamanız durumunda da iyi bir hosting şirketinden teknik yardım almak önemli hale gelir. Bu sebeplerle hosting şirketi tercih ederken iyi bir araştırma gerekecektir

Best Hosting For WordPress için önerilebilecek bazı planlar şu şekilde sıralanabilir.

Bazı Best Hosting For WordPress Firmaları

l GoDaddy en fazla bilinen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı ve sınırsız özelliklere sahip bir firmadır. Firmayla ilgili tek sorun teknik destek hızının yavaş olması olarak belirtilebilir.

l BlueHost, paketleri arasında fiyat farkı olması bazı olumsuz özelliklerinden biri olan firma, hizmetler açısından kaliteli bir hizmet anlayışına sahip

l WPX Hosting, hızlı bir site hızı sağlaması olumlu yanlarından biri olarak dikkat çekmekte. Teknik destek konusunda oldukça gelişmiş özelliklere sahip bir firmaKinsta

l TMD Hosting

l Pressable

l DreamHost

l SiteGround

l WP Engine

l Pagely

l WeHostFace

Best Hosting For WordPress'de Olası Gereken Özellikler

l Best Hosting For WordPress hızlı olmalıdır

l Çalışma süresi bakımından performansı yüksek olmalıdır

l Güvenilir bir teknik destek alma şansı yaratmalıdır

l İşletmenin ihtiyaçlarına uygun özellikler taşımalıdır

Hosting, bir web sitesinin yayınlanması için gerekli olan donanımsal ve yazılımsal özelliklerin web sunucuları tarafından oluşturulma hizmetine denir. Kısaca barındırma hizmeti olarak tanımlanan bir hizmet olan hosting web siteleri için gerekli bir yapılanmadır.

Web sitelerinin yayınlanmasını ve ziyaretçilerin bu sitede gezinmesini isteyen kullanıcılar bir hosting hizmeti edinmelidir.

Kaliteli Hosting Hizmeti Nasıl Olur?

l Sayfa açılmasını hızlı gerçekleştirmeli

l Güvenlik yazılımlarına sahip olması sayfayı kötü niyetli kişilerin saldırılarına karşı koruyacağından önemli bir husustur

l Erişilebilirlik özelliği hosting açısından oldukça önemlidir

l Veri yedeklemelerini periyodik olarak yapması kaliteli bir hosting hizmetinden beklenen bazı durumlardır

l Hosting türleri arasında paylaşımlı sunucular ve paylaşımsız sunucular yer alır.

Hosting Seçenekleri

l WordPress Hosting

l Linux Hosting

l Windows Hosting

l Kurumsal Hosting

l Bulut Sunucular

l Fiziksel Sunucular

Best Hosting For WordPress Nedir? Ne İşe Yarar? Soruları için verilebilecek yanıtlar oldukça çeşitlidir. Paylaşımsız sunucular kişiye ait olurlar. Paylaşımlı sunucular ise ortak kullanılan sunucuları ifade eder. Her iki sunucu arasında fiyat farkı söz konusu olabilmesinin yanında firmaların ya da kişisel ihtiyaçların durumu hosting seçiminde etkili olmaktadır. Web sitesinin trafiği yoğunsa, firmanın hedefleri büyüme yönündeyse paylaşımsız sunucuları tercih etmek daha yararlı olmaktadır. Best Hosting For WordPress için verilebilecek örnekler birden fazladır ve her birinin ayrı özelliği vardır. Bu sebeplerle tercih edilecek firma kişisel ya da kurumsal ihtiyaçlara göre değişebilir.

Haber Ara