Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Beşitaş, Antalyaspor deplasmanından 1 puan aldı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin kaybını değerlendiremedi ve Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-19 22:07:43

Beşitaş, Antalyaspor deplasmanından 1 puan aldı

Beinsports'un haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos karşılaşmasının ilk 11'ine göre bir değişiklik yaptı. Güneş, Olympiakos maçında ilk 11'de görev verdiği Mitrovic'in yerine Kayserispor maçında sakatlandığı için Yunan ekibine karşı forma giyemeyen Marcelo'ya şans tanıdı. Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Antayaspor'da ise teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında kadroda bir değişikliğe gitti. Çalımbay, Karadeniz ekibi karşısında forma giyen genç oyuncu Yusuf Çelik'in yerine geçen hafta sarı kart cezası sebebiyle oynamayan Sakıb Aytaç'ı ilk 11'de tercih etti.

Karşılaşma tam anlamıyla orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda Beşiktaş ceza sahası dışından etkili şutlar atan isimleriyle ev sahibi takımın kalesini yoklarken, ev sahibi takım önemli bir atak girişiminde bulunamadı. 2. yarıya ise ev sahibi pozisyonla başladı. 47. dakikada Charles'ın şutu Fabi nefis bir reaksyonla çıkardı. Maçın in ilginç anlarından biri 62. dakikada yaşandı. Olympiakos maçında kırmızı kart gören Aboubakar bu kez da 5 dakika içinde 2 sarı kart gördü ve takımını son 30 dakika 10 kişi bıraktı. Kırmızı kartın ardından konrtrolü ele geçiren Antalyaspor'un karşısında bu kez Fabri durdu. İspanyol kaleci müthiş kurtarışlara imza attı ve gole izin vermedi.

Karşılaşma da başladığı gibi 0-0 sona erdi. Beşiktaş, bu skorun ardından rakiplerinin kaybını değerlendirememiş oldu Üstüste 2. beraberliğini alan siyah beyazlılar, haftayı 55 puanla tamamladı. Antalyaspor ise 39 puanda kaldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara