Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Beşiktaşlı yöneticiden Eto'o sinyali

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğullları, sosyal medyada Eto'o ve kendi adının birlikte kullanıldığı bir karikatürü beğenmesi transferin yakın olduğu söylentilerine neden oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-26 11:05:03

Beşiktaşlı yöneticiden Eto'o sinyali

Gerek Cenk Tosun'un gerekse Vincent Aboubakar'ın Mario Gomez'in yerini dolduramaması üzerine rota yeniden Kamerunlu forvete döndü.
Teknik direktör Şenol Güneş'in tecrübeli golcüyü kadrosunda görmek istediğini aktarması sonrası harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Antalyasporlu idarecilerden Samuel Eto'o randevusu aldı.

Tarafların çarşamba günü masaya oturması beklenirken, bonservis bedeli ödemek istemeyen siyah-beyazlı yöneticiler, Antalyaspor'a Eto'o'yu 6 aylığına kiralamak istediklerini iletecek.

Antalyaspor'un ise 1 milyon 500 bin Euro kiralama bedelinin yanı sıra Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu kiralık olarak istediği belirtiliyor. Tarafların anlaşması bekleniyor.

YÖNETİCİ TORUNOĞULLARI 99 NUMARALI ETO'O'YU BEĞENDİ

Bu arada Beşiktaş Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın sosyal medyada Samuel Eto'o ile ilgili bir karikatürü beğenmesi, transferin gerçekleşeceği yönündeki iddiaları daha da güçlendirdi.

loa

Bir karikatür sanatçısının Kamerunlu yıldızın 99 numaralı Beşiktaş formasının ütülenmesini tasvir ettiği karikatürde ütünün üzerinde "Torunoğulları" yazması dikkat çekti. "Loading" (Yükleniyor) yazısıyla birlikte sosyal medyadan paylaşılan karikatürü beğenenler arasında Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları da vardı.

Haber Ara