Dolar

32,6005

Euro

34,7936

Altın

2.495,29

Bist

9.473,89

Beşiktaşlı yönetici: Olcay inşallah bize gol atmaz

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi siyah-beyazlı camianın yöneticilerinden Ahmet Ürkmezgil'den önemli açıklamalar geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 22:27:06

Beşiktaşlı yönetici: Olcay inşallah bize gol atmaz

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medical Park Arena'da Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Ahmet Ürkmezgil açıklamalarda buludu.

Kirtik maçın önemine değinen yönetici Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ta Tranbzonspor'a giderek önemli bir performans ortaya koyan eski oyuncuları Olcay Şahan'a değindi. Ürkmezgil, "Trabzonspor maçını Ali Palabıyık yönetecek, iki takım içinde hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim. Trabzonspor'a bizden giden Olcay Şahan'ın ne kadar güç kattığı ortada, çok güzel bir maç olacağına eminim. Olcay Şahan inşallah bize gol atmaz" açıklamasında bulundu.

"BİZE GÜVEN KATAN BİR ATAMA OLDU"

Açıklamalarına devam eden Ürkmezgil geçtiğimiz gün UEFA yöentim kuruluna atanan Yardımcı'ya değinerek, "Servet Yardımcı'nın bu göreve gelmiş oması, bize bir güven sağlamış oldu. Şener Erzik'ten sonra böyle bir isim orada olması bizim için iyi olacak. Dursun Özbek, UEFA Fair Play kuralları nedeniyle gitti, bu sebeple bizi çağırmadılar." açıklamasında bulundu.

Haber Ara