Dolar

32,5877

Euro

34,8539

Altın

2.496,12

Bist

9.657,76

Beşiktaşlı Olcay'dan sosyal medyayı sallayan cevap

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, maçtan sonra bir muhabir tarafından kendisine yöneltilen 'Beşiktaş için 'şampi' diyebilir miyiz?' sorusuna verdiği cevap Twitter'da TT oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-09 09:41:45

Beşiktaşlı Olcay'dan sosyal medyayı sallayan cevap

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Olcay Şahan, sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Olcay, “Galatasaray normal şartlarda beklentiler neyse onu yaptı ama futbol böyle dürüstçe oynanınca güzel oluyor. Bugün iki takım da bunu kanıtladı. Biz önümüze bakıyoruz, arkamızdakiler de hâlâ bize bakıyor” dedi.

Gomez'in golü öncesi Oğuzhan-Cenk paslaşmasının daha önemli olduğunu anlatan Olcay, “Takımda herkes işini yapıyor. Tolga ağabey, defans, orta saha işini süper yapıyor. Gomez'in işi de gol atmak. Onun için para kazanıyor. Benim işim gol attırmak ben de onun için para kazanıyorum” diye konuştu.Olcay, bir gazetecinin "Beşiktaş için 'Şampi...' diyebilir miyiz?" sorusuna "Şampi ne demek" yanıtını verince gülüşmeler yaşandı. Olcay'ın bu cevabıTwitter'da 'TT' (Trend Topic) oldu.

Maç öncesi zemine bakmak için sahaya çıkan Beşiktaşlı Olcay Şahan ile bazı Galatasaraylı taraftarlar selfie (öz çekim) yaptı. Bu görüntü sosyal medyaya yansıdıktan sonra sarı-kırmızılılar duruma tepki gösterdi. (Milliyet)

Haber Ara