Dolar

32,5900

Euro

34,7905

Altın

2.406,21

Bist

9.645,02

Beşiktaş'tan Shakhtar'ın yıldızına talip

FIFA menajeri Doğan Ercan, Beşiktaş'ın Ukrayna'da Shakhtar Donetskli futbolcu Yaroslav Rakitsky ile transfer görüşmesi yaptığını belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-07 17:32:25

Beşiktaş'tan Shakhtar'ın yıldızına talip

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, "Kiev Başkanının UEFAile sıcak ilişkileri var. Maçı kaybetseydi birçok oyuncuyla yollarını ayıracaktı. Yarmalenko'nun menajeri Dortmund'dan ve Sunderland'den oyuncusu için teklifler alıyor. Ücreti 20 milyon Euro civarında. Beşiktaş'tan Ali Naibi dün Kiev'de Shakhtar Donetsk'in stoperi Rakitsky ile bir görüşme yaptı. Ama etik olmayan kurallardan dolayı fiyatı arttı. Beşiktaş Ali Nabi aracılığıyla direkt futbolcuyla görüştü. Ben oyuncunun devre arasında Türkiye gelme ihtimalini düşük görüyorum. Oyuncunun menajeri Vadim, ben de Türkiye temsilcisiyim. Oyuncu Ali Naibi beye 'menajerlerimle görüşün' dedi." şeklinde konuştu. 

GALATASARAY GLADKY İLE İLGİLENİYOR MU? 

Galatasaray adına, Dinamo Kiev'de oynayan Gladky'i arayanların olduğunu belirten Ercan, "Bizim temsil ettiğimiz bir oyuncu. Ocak'ta transfer bedeli ödemeden ayrılabilir. Son derece önemli bir golcü. Galatasaray adına aradıklarını duyduk. Başka ülkelerden de arıyorlar. Türkiye seçeneği açık. Oyuncu da Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Görüşmeye açığız" dedi.  

Haber Ara