Dolar

32,3223

Euro

35,0714

Altın

2.308,83

Bist

9.079,97

Beşiktaş'tan 'Lucas Levia' açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lucas Leiva’yı takımı Liverpool’un bırakmak istemediğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 15:22:00

Beşiktaş'tan 'Lucas Levia' açıklaması

Orman, A Spor'da yayınlanan bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Stadın en kısa zamanda biteceğini belirten Orman, "Şu anda tarih vermeyi çok doğru bulmuyorum. Olaya pozitif açıdan bakmak karakterimin bir yapısı. Tarih verince insanları o tarihte bitirme gayreti içerisine sokuyorum. 1 ay önce iş kazası yaşadık ve bu nedenle 1 hafta çalışma durdu. Devamlı bir şeyler çıkıyor. Gece gündüz çalışıyoruz ve bitirmek için uğraşıyoruz. Çatıyı bayramdan önce kaldırabilirsek daha hızlı gideceğiz. Çünkü çatı kalkmadığı sürece çimlere başlayamıyoruz, koltukları koyamıyoruz. Hayırlısıyla çatıyı kaldırınca finale doğru gideceğiz" açıklamasında bulundu.

"RAKİPLERİMİZ STAT KONUSUNDA YARDIMCI OLMADI"

Orman, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor karşısında seyirci rekoru kırdıklarını vurgulayarak, "Ne kadar Olimpiyat Stadı'nın rahatsız olarak görseler de Beşiktaş en fazla seyirci ile oynadı. Ortada bir problem var. O da Beşiktaş stadını yaparken bu takım bir yerde oynayacak. Zemine yatırım yapıldığı için Olimpiyat Stadı'nda oynuyoruz. Gaziantepspor maçından sonra Milli Takım arasına gidilecek. Bir değişiklik olursa bildiririz. Ama şu anda oynayacağımız stat Olimpiyat. Rakip takımlar bize ne stat konusunda ne de deplasmanda oynama konusunda yardımcı olmadı. El birliğiyle bu sıkıntılı günleri aşıp stadımıza döneceğiz" diye konuştu.

"SOMUT BİR ŞEY OLURSA CEVAP VERİRİZ"

Bir Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesinin, siyah-beyazlı yönetimi eleştiren açıklamaları ile ilgili Orman, "Sanal haberlerle Beşiktaş Başkanı ve camiasının işi olmaz. Bunlar hayalet konuşmalar. Eğer açık net olursa cevap veririz. Ama gündem oluşturmanın manası yok. Taraftarımız bunlarla ilgilenmesin. Hayali şeylere cevap vermem. Somut bir şey olursa cevap veririz. Abuk sabuk gündemlere girmek istemiyorum" cevabını verdi.

"BEŞİKTAŞ'A YÖNETİCİ OLMUŞ KİŞİLER İÇİN BURASI İCRAAT YERİDİR"

Yönetime geldikleri günden beri eleştirildiklerini dile getiren Orman, "Biz geldiğimiz zaman ‘3 ayda kaçar' diyorlardı. Sonra ‘bu işin altından kalkıyorlar', sonra ‘stadı yapamazlar, para bulamazlar' diyorlardı. Dışarıdan yıkamayınca içeri döndüler. İnsanlar, zaafları kullanmaya çalışıyorlar. Beşiktaş'a yönetici olmuş kişiler için burası icraat yeridir. Bunun için geliyorsunuz. Şahsi kaprislerin yeri burası değil. İnsanın olduğu yerde tartışma olmaması söz konusu da değil. Farklı fikirler olacak. Çalıştığım arkadaşlarımdan memnunum. Sıkıntılar her zaman olur. Beşiktaş'a zarar vermek istiyorlar. Bu kulübü en kötü zamanında arkadaşlarımla beraber aldık ve getirdiğimiz nokta göz önünde" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIMIN HEPSİ PIRLANTA GİBİDİR"

Fikret Orman, korkup görevden kaçmayacağını söyleyerek, "Sonun kadar en iyi şekilde görevimizi yapacağız. Bu statta takım şampiyonluk turunu atacak. Quaresma ile o zaman ayrılmak istememizdeki sebep mali koşullardı. Bize terbiyesizlik yapmış birisi değildi. Taraftara şirin gözükmek istesem korksam o zaman niye gönderiyim? Ricardo, çok efendi. Çocuğun üzerine algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Bunların hepsi yalan. Kırmızı kart konusuna gelince; o tecrübedeki oyuncunun yapmaması gerekirdi, hata yaptı. Ceza verilecekse başkan mı veriyor? Orada bir teknik ekip var. Onlar rapor yazar. İnanılmaz derecede iyi çalışıyor. Orada heyecanlandı. Ama bu disiplinsiz bir hata değil. Teknik heyetin raporu varsa yönetmeliğe uygunsa ceza verilir. Ama bize bir rapor gelmedi. Kimsenin arabası konuşuluyor mu? Rakip oyuncuların arabaları konuşuluyor mu? Beşiktaş yönetimini zedelemek için bunlar yapılıyor. Bir söz vermişsem ben vermişimdir ve Beşiktaş'ın sistemini bozmadan ben yaparım. Daha ligin başı ve ‘çete kuruyorlar' diye haber çıkıyor. Bu yalanlara kanmasınlar. Oyuncularımın hepsi pırlanta gibidir. Bir tane problemli yoktur. Hepsi özel olarak seçilmiştir" açıklamasını yaptı.

"TAKIMI LEIVA'YI BIRAKMAK İSTEMİYOR"

Transfer ile ilgili de açıklamalarda bulunan Orman, "Beşiktaş'ın bir bütçesi var. Şu anda Milli Takım arasına geliyoruz. Veli, bir ay içerisinde gelecek. Veli, 1-1,5 ay içerisinde dönecekken bu kadar paraları verme konusunu çok iyi düşünüyoruz. Biraz daha tartışacağız ve karar vereceğiz. Takımı Leiva'yı bırakmak istemiyor. Şu anda durum net değil. Ozan'ı istedik ama arkasında başka strateji de vardı. Bursaspor, Beşiktaş ile olan sorunundan dolayı böyle hareket etti. Nasip değilmiş. Mario Gomez önemli bir transfer ama bunu sahada gösterecek. Gol atacak, maçı çevirecek, Beşiktaş'ı şampiyon yapacak" dedi.

"CENK İLE İLGİLİ ALINMIŞ BİR KARAR YOK"

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen kaleci Cenk Gönen ile ilgili de konuşan Orman, "Cenk'in bir mutsuzluğu var. Bizim de Cenk ile alakalı mutsuzluğumuz var. Geçen hafta Cenk'i kulübe çağırdım ve konuştum. Biz güvenmesek sözleşme yapmazdık. 'Senin birinci konsantrasyonunun Vodafone Arena'ya birinci kaleci olarak çıkmak olması lazım' dedim. Böyle bir motivasyon göremedim. Bu işler hatırla olmuyor. Cenk ile alakalı verilmiş bir karar yok. Kaleci alma durumu olursa satma işini düşünebiliriz" şeklinde konuştu.

"SEÇİM YAPMAK İSTİYORUM"

Orman, kongrenin normalden erken bir tarihte yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruya ise, "Birçok insan seçimin normal tarihinde yapılmasını istedi. Açıkçası seçim yapmak istiyorum. Yönetim kuruluyla değerlendireceğiz. Beşiktaş'a zarar verecekse yapamayabiliriz. Vodafone Arena'da çalışmak isteyen kardeşlerim maça gelsinler bilet alsınlar. Bunlar Vodafone Arena'da çalışmak kadar kıymetlidir. İş güvenliği açısından mümkün değil. Basketbol maçlarımız Sinan Erdem'de, hentbol takımı Şampiyonlar Ligi maçlarını da orada oynayacak. Bu sene Sinan Erdem'deyiz. Ama yeni bir arena yapacağız. Taraftarlarımızla birbirimizi severiz. Beşiktaşlı olmak farklılıktır. Daha fazla kenetlenip, algı operasyonu ve kulübe zarar veren şeylere inanmasınlar" cevabını verdi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara