Dolar

32,6007

Euro

34,8106

Altın

2.490,34

Bist

9.468,33

Beşiktaş'ta prim krizi büyüyor

Geçen sezon 3. yıldızı takan Beşiktaş kişi başı 300 bin TL olan şampiyonluk primlerinin henüz yatırılmaması takım içerisinde sıkıntı oluşturdu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-30 17:23:20

Beşiktaş'ta prim krizi büyüyor

Geçen sezon 3. yıldızı takan Beşiktaş kişi başı 300 bin TL olan şampiyonluk primlerinin henüz yatırılmaması takım içerisinde sıkıntı oluşturdu. Bugüne kadar maddi konularda oyunculara karşı bütün sorumluluklarını yerine getiren Fikret Orman yönetimi, son şampiyonluğun primleri için ise kaynak bulamadı.

YABANCILAR PRİMLERİ İSTİYOR

Habertürk'te yer alan habere göre, adam başı 300 bin TL olan primlerin en geç sezon başlarken ödeneceğini hesaplayan oyuncular ise umduğunu bulamadı. Özelikle yabancı oyuncuların konuyu sık sık dillendirmeye başladıkları ve “Şampiyonluk primi normalde sezon sonu ödenir. Yönetim iyi niyetle çalışıyor. Bugüne kadar bütün sorumluluklarını da yerine getirdiler. Ama şampiyonluk primleri konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Hak ettiğimiz paraları almak istiyoruz. Yönetimin bu sorunu bir an evvel çözeceğini umuyoruz” dedikleri öğrenildi.

ORMAN SÖZ VERDİ

Başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılan son toplantıda da bu konunun gündeme geldiği bildirildi. Baş- kan Orman'ın, bütçe yaratıp kısa süre içinde bütün ödemeleri yapacaklarını söylediği ifade edildi.

 

Haber Ara