Dolar

32,5054

Euro

34,6313

Altın

2.481,05

Bist

9.613,43

Beşiktaş'ta korkunç kaza

Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde 3 otomobil, 1 panelvan ve 1 belediye otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında, biri Kuveytli kadın turist 2 kişi hayatını kaybetti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 04:54:52

Beşiktaş'ta korkunç kaza

Ajansların haberine göre; Zincirleme kaza saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, plakası belirlenemeyen bir motosiklet sürücüsü Beşiktaş'tan Kabataş yönüne ilerlerken, Dolmabahçe Sarayı önünde bilinmeyen bir nedenle fren yaptı. Arkasından gelen 34 V 5591 plakalı lüks otomobilin şoförü de motosiklete çarpmamak için aniden durdu. Otomobilin arkasında ilerleyen 34 PPV 97 plakalı
Sarıyer-Taksim hattında çalışan belediye otobüsünün şoförü de otomobile çarpmamak için direksiyonu kırarak manevra yapmak istedi. Ancak sürücünün kontrolünden çıkan belediye otobüsü, karşı yöne geçerek, Kabataş'tan Beşiktaş yönüne ilerleyen 34 ZD 1822 plakalı panelvan ile 34 MD 964 ve 34 BG 2996 plakalı otomobillerle kafa kafaya çarpıştı.

2 KUVEYTLİ TURİST ÖLDÜ

Kazada, panelvan sürücüsü İrfan Bilgili ile Shahad Bin Salamah adlı Kuveytli kadın turist hayatını kaybetti. Otobüs, panelvan ve özel otomobillerde bulunan yolculardan 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası Dolmabahce Caddesi'ne çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan kişilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Araç içinde sıkışan 2 yaralı ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

CAMDAN FIRLAYARAK PANELVANIN ALTINDA SIKIŞTI

Kazanın şiddetiyle panelvan içinde sıkışan sürücü İrfan Bilgili'nin cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Camdan fırlayarak panelvanın altında sıkışan Kuveytli kadın turist Shahad Bin Salamah ise yine itfaiye ekiplerince ağır yaralı olarak kurtarıldı. Ancak talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Turistlerin cesetleri ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi'ndeki trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Ara