Dolar

32,3202

Euro

35,1203

Altın

2.302,42

Bist

9.055,22

Beşiktaş'ta 4 önemli yıldız kadroda olmayacak!

Süper Lig'de Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş'ta 4 önemli oyuncu kadroya alınmadı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-20 16:06:38

Beşiktaş'ta 4 önemli yıldız kadroda olmayacak!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın maç kadrosunda 4 önemli eksik var.

Beşiktaş'ın açıkladığı kadroda cezalı Domagoj Vida'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Adem Ljajic, Adriano ve Pepe yer almadı.

Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Milli maç arasına 8. haftada Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak giren siyah-beyazlı ekipte, sakatlığı bulunan Adriano Correia görev yapamayacak.

Sırbistan Milli Takımı kampında sakatlandığı için İstanbul'a erken dönerek tedavisine başlanan Adem Ljajic'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Ljajic'in durumuna maç saatinde karar verilecek.

Siyah-beyazlı ekipte Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Caner Erkin ve Gary Medel ise Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan bu futbolcular Göztepe maçında da sarı kart görmeleri halinde 10. haftadaki Çaykur Rizespor maçında görev alamayacak.

İşte Beşiktaş'ın Göztepe kadrosu:

Karius, Tolga, Utku, Gökhan Gönül, Roco, Fatih, Caner, Atiba, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Dorukhan, Quaresma, Lens, Gökhan Töre, Güven, Babel, Love, Larin, Mustafa Pektemek

Haber Ara