Dolar

32,5900

Euro

34,7905

Altın

2.406,21

Bist

9.645,02

Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Beşiktaş Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın Leipzig ile oynayacağı maç hangi kanal ve saatte yayınlanacak? İşte maça dair tüm detaylar...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-26 09:03:13

Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın Leipzig ile mücadelesini Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev yönetecek. İşte Beşiktaş ve Leipzig nmaçına dair tüm gelişmeler...

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş sahasında Alman takımı Leipzig'i konuk edecek. Beşiktaş Leipzig maçının  ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Leipzig maçı, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇ SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Leipzig maçı saat 21:45'te başlayacak.

 

mac_1

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe,Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

Leipzig: Mvogo, Klostermann, Orban, Upamenco, Halstenberg, Demme, Lsanker, Keita, Sabitzer, Forsberg, Werner

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Almanya temsilcisi Leipzig ile yapacağı karşılaşmayı Sergei Karasev yönetecek. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak.

BEŞİKTAŞ- LEİPZİG MAÇI NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Bu akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş A.Ş.-Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi futbol maçı ile ilgili saat çevresindeki bazı yolların saat 16.45 itibariyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne verilecektir. Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak, akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacaktır.

Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş'tan Dolmabahçe-Meydan-Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe'den gelen akım iki yönlü sağlanarak stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecektir. Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecektir. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafiğe kapatılacaktır. Akaretler Işıklar Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecektir. Vişneli Tekke Sokak araç trafiğine kapatılacaktır.

KENDİ SAHASINDA İLK KEZ

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto deplasmanından 3 puanı 3-1'lik skorla Beşiktaş Devler Ligi'nde üst üste ikinci galibiyeti hedefliyor. Alman takımı Leipzig'i de evinde yenmeyi  hedefleyen Beşiktaş, Vodafone Park'taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

DERBİ SONRASI

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Beşiktaş, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup'un kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş ise hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. çalışmalara başladı

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve derbide forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano, Leipzig karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş'in görev vermesini bekleyecek. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Adriano'nun Şenol Güneş'in forma şansı tanıması halinde sağ bekte görev yapması öngörülüyor.

 

Haber Ara