Dolar

32,5473

Euro

34,7737

Altın

2.490,67

Bist

9.524,59

Beşiktaş, City'den cevap bekliyor

Beşiktaş, Aleksandar Kolarov için temaslarına devam ediyor. Siyah beyazlı yönetim, Manchester City'de forma giyentecrübeli sol bek için ingiliz ekibinin cevabını bekliyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-30 10:14:02

Beşiktaş, City'den cevap bekliyor

Yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışlarının yanı sıra sol bek pozisyonuna da takviye yapmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar'ın sol bekteki ilk tercihi ise Aleksandar Kolarov.

Ntv Spor'un haberine göre; Yönetim bir süre önce Sırp futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalmıştı. İngiliz ekibi, 30 yaşındaki oyuncu için takımın yeni menajeri Pep Guardiola'nın raporuna göre hareket edecekelerini Siyah Beyazlılar'a bildirmişti. Bu konuda henüz net bir yanıt almayan Beşiktaş, Guardioloa'nın onay vermesi durumunda City'e sunacağı teklifler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Öncelikle oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen yönetim, İngiliz ekibinin belirleyeceği rakama göre harekete geçecek. Bonservis bedelinin Beşiktaş'ın ödeyebileceği seviyelerde yüksek olması durumunda ise Sırp oyuncunun kiralanması gündeme gelecek.

Manchester City ile anlaşılması durumunda Kolarov ile masaya oturacak olan Siyah Beyazlılar, Sırp futbolcuya yıllık 2 milyon euro ücret teklif etmeye hazırlanıyor.

Haber Ara