Dolar

32,3640

Euro

35,0107

Altın

2.325,50

Bist

9.094,41

Beşiktaş Caceres'i devre arası alıyor

Beşiktaş'ın Ocak ayında Martin Caceres'i transfer edeceğini Uruguaylı futbolcu Diego Forlan açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-07 13:56:02

Beşiktaş Caceres'i devre arası alıyor

Transfer dönemini, tüm uğraşlarına rağmen yabancı bir stoper almadan tamamlayan Beşiktaş'ın, Ocak ayı için bombayı şimdiden patlattığı iddia edildi. Dünya Kupası grup eleme maçlarının değerlendirildiği Fox Sports'taki programda Uruguay'ın eski yıldızlarından Diego Forlan'dan çarpıcı bir iddia geldi. Programın diğer yorumcusu yorumcusu Dario Silva, Uruguay Milli Takımı'nın uzun süredir sakatlığı yüzünden sahalardan uzak kalan Martin Caceres'i aradığını söyledi. Forlan ise o sırada bombayı patlattı ve şu ifadeleri kullandı:

EKİM'DE İDMANLARA BAŞLIYOR

"Buradan size bir müjde vereyim. Daniel Fonseca ile konuştum. Juvestus'tan ayrılan ve şu anda herhangi bir takımla anlaşması bulunmayan stoper Martin Caceres, Ekim ayının başında artık sahalara geri dönüyor. Ocak'ta ise yeni takımıyla birlikte sahaya çıkacak. Ama sezon başında kendisini çok isteyen İngiliz kulübü Chelsea'ye gitmeyecek. Gideceği takım, daha orta ölçekli bir takım olacak... Haydi onu da söyleyeyim; Caceres Türkiye'ye gidecek ama Muslera'nın takımına değil. Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'nde olan takımına" diyerek isim vermese de Beşiktaş'ı işaret etti.

ARTILARI

Bir savunma oyuncusu için tekniği yüksek. Geriden oyunu etkili kurabiliyor. Savunmada top ile kale arasına çok iyi giriyor. Doğru pozisyon alma konusunda üstad. Pres altında heyecan yapmıyor. Soğukkanlı yapısı var, kırmızı karttan uzak duruyor.
Uzun pas atmayı pek sevmiyor. Kazandığı topları kısa paslarla orta sahaya aktarıyor.

EKSİLERİ

Hava toplarında sıkıntı yaşayabiliyor. Bu şekilde kendi kalesine attığı goller var. Sık sakatlanması nedeniyle son yıllarda düzenli oynamadı. Aylarca takımı yalnız bırakabilir. Ard arda yaşadığı sakatlıkların ardından 4-5 sene önceki hızından çok kaybetti. Nadir de olsa maç içinde konsantrasyon kaybı yaşayabiliyor. Bu anlarda hata yapmaya ya çok yatkın bir oyuncu...

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara