Dolar

32,4230

Euro

34,4441

Altın

2.489,09

Bist

9.679,80

Beşiktaş, Aboubakar için Porto'yla görüştü

Geçtiğimiz sezon başında Aboubakar'ı Porto'dan kiralayan Beşiktaş, Kamerunlu golcünün bonservisini almak için Portekiz ekibiyle görüştü.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-01 20:51:27

Beşiktaş, Aboubakar için Porto'yla görüştü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vincent Aboubakar için Portekiz'e gitti. Kamerunlu oyuncuyu gelecek sezon da kadroda tutmak isteyen Orman, Porto Kulübü ile görüştü.

Ntvspor'un haberine göre Beşiktaş, Vincent Aboubakar için temaslarına devam ediyor.

Başkan Fikret Orman ve futbol komitesi sorumlusu Umut Güner, Kamerunlu santrforun durumunu görüşmek için Portekiz'e gitti.

Porto Kulübü ile masaya oturan Orman ve Güner, öncelikle Aboubakar'ı bir sezon daha kiralama teklifinde bulundu. Başkan Orman'ın bizzat yer aldığı görüşmede oyuncunun bonservis bedeli gündeme geldi. Siyah beyazlılar 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun bütçelerini aştığını ve Aboubakar'ı yeniden kiralamak istediklerini ifade etti.

Portekiz kulübü ise sözleşmesi 1 yıl sonra tamamlanacak 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmıyor. Aboubakar'ın gelecek sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle oyuncusunu bonservisiyle vermek isteyen Porto yönetimi görüşmede kesin kararını açıklamadı.

Aboubakar ve menajeriyle görüşecek olan Portekiz ekibi yetkilileri, alacakları kararı kısa sürede Beşiktaş'a iletecek.

Porto'nun bonservis satışı konusunda ısrar etmesi halinde en fazla 5 milyon Euro teklif etmeye hazırlanan yönetim, transferi 1 hafta içinde tamamlamayı planlıyor.

Haber Ara