Dolar

32,5770

Euro

34,9061

Altın

2.438,91

Bist

9.645,02

Beşiktaş'a sevindirici haber

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Ricardo Quaresma'nın katıldığı bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-10 16:31:09

Beşiktaş'a sevindirici haber

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma sakatlığı yüzünden bir süre uzak kalmıştı. ancak bu sabahki antrenmana katıldı.

TÖRE YOK QUARESMA VAR

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas, istasyon ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar ve şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana tedavi olan Gökhan Töre katılmazken, Ricardo Quaresma ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Trabzon'a oradan da kara yolu ile Rize'ye giderek kampa girecek.

Haber Ara