Dolar

32,3282

Euro

35,0649

Altın

2.282,13

Bist

8.998,75

Berat Albayrak istifası kabul edildi mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya üzerinden istifa ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bakan Berat Albayrak’ın istifasının yalan olduğunu da söyleyenler var. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti’nin MYK toplantısı sonrası yapacağı konuşma merak ediliyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-09 19:19:39

Berat Albayrak istifası kabul edildi mi?

Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın istifasını sunduğu iddia edilmişti. AK Parti çevresinde Bakan Albayrak'ın istifası doğrulanmazken, AK Parti'nin MYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Bakan Albayrak'ın istifasına ilişkin olarak bir açıklama yapması bekleniyor.

AK Parti MYK'sı Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17.30'da toplandı. Gündem maddesi, Azerbaycan'ın Suşa kentinde kazandığı zafer ve ABD seçimleri olan toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Berat Albayrak istifa mı etti?

Ömer Çelik, Bakan Albayrak'ın istifası iddialarına ilişkin olarak, "Göreve getirme, göreve getirme, istifayı kabul etme ya da etmeme görevi cumhurbaşkanı görevindedir. Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ettiği şekilde kararını verecektir. Cumhurbaşkanı kendisi açıklama yapacaktır." dedi.

Haber Ara