Dolar

32,5840

Euro

34,7992

Altın

2.514,18

Bist

9.693,46

“Benim sağlığım sizi ilgilendirmez!”

Tuzla’da maske denetimi yaptı polis ekipleri, ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-23 13:48:43

“Benim sağlığım sizi ilgilendirmez!”

“Benim sağlığım sizi ilgilendirmez”

Tuzla'da maske denetimi yaptı polis ekipleri, ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan maske denetiminde, vatandaşların maske kullanımları kontrol edildi. Maskesiz vatandaşlara idari para cezası kesildi. Bazı vatandaşlarda ise duruma tepki gösterdi.

“Bana teşkilatın numarasını gönderin”

Caddede motosikletle maskesiz şekilde seyir eden bir vatandaş, polislere kimliğini vermemek için direndi. Polisin bütün uyarılarına rağmen maskesini takmayan şahıs kimliğini de vermemekte ısrar etti. Zorluk çıkartan şahsı polisler gözaltına almak istedi. Gözaltına alındığı sırada telefonundan arama yapan şahıs, “Bana teşkilatın numarasını gönderin" dikkat çekti. Motor sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

 

Haber Ara