Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Benim Adım Melek dizisinde izleyenlerin beklediği karar geldi!

Benim Adım Melek dizisinde izleyenlerin beklediği karar açıklandı. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizide uzun süredir beklenen bir gelişme, nihayet gerçekleşiyor… Beklenen karar alındı. Halil ve Melek için evlilik yolunda her şey tamam.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-30 10:45:51

Benim Adım Melek dizisinde izleyenlerin beklediği karar geldi!

Halil ve Melek yıllarca ayrı düştüler ama şartları onları yeniden bir araya getirdi. Evlenmek için her şey hazırdı belki ama araya Alpay girdi… Alpay'ın yaptığı tüm kötülüklerden sıyrılan ikili, şimdi de hayatlarını farklı bir noktaya taşıma kararı aldı. Onlar evlenmek ve her şeyi geride bırakıp mutlu bir hayat yaşamak istiyor.

Halil, “Ben nikah gününü aldım, yarın” diyerek müjdeyi Melek'e veriyor. Bu aynı zamanda dizi hayranları için de bir müjde. Zira uzun süredir bu anı bekleyen yüz binlerce izleyici var… Benim Adım Melek dizisinin 59. bölümünde herkesi mutlu edecek anlar yaşanacak.

Melek diyor ki, “Halil'in yüreğinde açtığım yarayı sevgimle, mutlulukla saracağım” diyerek kararlılığını sergiliyor.

Ömer'in babaannesine karşı tavrı sert olsa da Defne ile Zümrüt'ün anlaşması izleyicileri de mutlu edecek bir gelişte. Defne'nin sözleri Zümrüt'ü duygulandırdı ve farklı düşünmeye sevk etti. Ancak ikilinin sakladığı bir sır olduğunu öğrenen Ömer, ne yapacak bilinmiyor.

Kenan ile Alpay arasındaki husumetin nasıl sonuçlanacağı da merakla bekleniyor. İzleyiciler Zümrüt karakterinin artık yumuşamasından sonra dizide sıkıntı yaratan bir tek Alpay karakterinin kaldığını da sosyal medyada yorumlarına yansıtıyor.

Mithat ve Seyran, Gülce'nin babası ile gittiği haberiyle yıkılırlar. Mithat, avukat İhsan'dan yardım ister ama ne Gülce'den ne de Erdal'dan bir iz yoktur. Zümrüt'ü Halfeti'de bulacağını düşünen Cumali yanına Seyitali'yi de alarak yola çıkar.

Cumali, Zümrütsüz perişanken Defne de olanlardan dolayı kendisini suçlar. Ömer, karısı Defne'nin arkasında durur ve onu destekler. Kenan, çukura attığı Alpay'ı ölüme doğru gönderirken Funda öyle bir şey der ki Kenan'ın son anda kafası karışır. Ama ne olursa olsun Alpay, Kenan'dan kurtulamayacaktır. Kenan, Alpay ve Funda'ya ne ceza kesecek?

İkra yuva özlemi ile abisini aramaya devam eder. Kerem Mardin'de İkra'nın abisini bulmaya gitmek için hazırdır. İkra'nın abisi gerçekten Mardin'de midir? Konağı terk eden Ömer ve Defne, Zümrüt'ün gidişinden sonra konağa dönecek mi?

Kaynak: TelevizyonGazetesi

Haber Ara