Dolar

32,4899

Euro

34,5986

Altın

2.477,32

Bist

9.561,70

Belgrad'da intihar saldırısı düzenlendi

Belgrad'da bir kişinin intihar saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi. Olayda saldırgan dışında ölen olmadı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-21 17:22:57

Belgrad'da intihar saldırısı düzenlendi

Ajanslarda yer alan habere göre: Belgrad'da bir kişinin intihar saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi. Saldırı sonucu intihar bombacısının dışında ölen olmadı.

Belgrad'da bir kişinin intihar saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi. Saldırıda intihar bombacısı öldü. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın Ilije Garasanina caddesinde bulunan Petkovic adlı pastanede intihar saldırısı düzenlendi. Sırbistan medyasında yer alan haberlere göre, pastaneye girdikten sonra içeridekilerin dışarı çıkmasını isteyen saldırgan, daha sonra üzerindeki bombayı patlattı.

Russia Today'in haberine göre, olay yerine ambulanslar ve polis ekipleri sevk edilirken, pastanenin kültür eski bakanı ve Bilim ve Teknoloji Topluluğu Müzesi Başkanı Bratislav Petkovic'e ait olduğu ifade edildi.

AFP'nin haberine göre, konu hakkında açıklamada bulunan polis yetkilileri, olayın yerel saatle 12.38'de meydana geldiğini aktardı. Polis, İçişleri Bakanlığı'nın konuyla ilgili araştırmalarının sürdüğünü söyledi. Bölgeden bildiren N1 televizyonu muhabiri, saldırganın 50 yaşlarında olduğunu söyledi.

Haber Ara