Dolar

32,3745

Euro

35,0193

Altın

2.324,35

Bist

9.079,97

Belediyeden birlik ve beraberlik içeren anlamlı davranış

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan darbe kalkışmasına karşı dik durmaya devam ettiklerini kaydederken, 'Personelimiz de kılık kıyafetinden davranışlarına kadar birlik ve beraberliğimizin yegane sembolü Türk Bayraklı kıyafetlerle hemşehrilerimizi karşılıyor' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-05 20:10:40

Belediyeden birlik ve beraberlik içeren anlamlı davranış
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan darbe kalkışmasına karşı dik durmaya devam ettiklerini kaydederken, "Personelimiz de kılık kıyafetinden davranışlarına kadar birlik ve beraberliğimizin yegane sembolü Türk Bayraklı kıyafetlerle hemşehrilerimizi karşılıyor" dedi.

Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli darbe kalkışmasına tepki, birlik ve beraberliği simgelemek adına ay yıldızlı t shirtler ile hizmet vermeye başladı. Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yer alan vezneler, emlak servisi gibi halkla direk olarak muhatap olan personel yeni kıyafetleriyle beğeni kazandı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Tüm birimlerimizle ülkemizin demokrasisine ve özgürlüğüne karşı uzatılan ellere ve darbe kalkışmasına örnek bir tavır sergiliyoruz" ifadesini kullandı. Cahan şunları kaydetti: "15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen darbe kalkışması hainlerin ve alçakların kursaklarında kalmıştır. Milletimizin feraseti ve aslan gibi duruşu darbeyi bertaraf etmiş, vatan sevdalıları en güzel cevabı meydanlarda vermiştir. Uşak'ta darbe konusunda ilk dakikalardan itibaren dik bir duruş sergilemiş on binler caddelere akmıştır. Kurumumuz da bu konuda öncü olmuş ve halen demokrasi nöbetlerinin organizasyonunu sağlayarak halkımızın bilincini diri tutmaktadır. Bu konuda kurumumuz normal işleyişinde de örnek çalışmalar sergilemiştir"

Belediyeye gelenlerin en uğrak olduğu birimlerin çalışanlarının Türk Bayraklı kıyafetlerle karşılandığını aktaran Cahan, "Belediyemizin vezneler ve emlak servisi gibi en yoğun olduğu Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı birimleri birlik ve beraberliğimizin yegane sembolü olan Türk Bayraklı t shirtler ile hemşehrilerimizi karşılıyor. Bu sayede güzel bayrağımızı en güzel şekilde göstermekle birlikte dosta düşmana mesaj da veriyoruz. Bu vesileyle dik duran hemşehrilerimize ve personelimize bir kez daha teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara