Dolar

32,5705

Euro

34,9539

Altın

2.426,13

Bist

9.722,09

Belediye başkanı, baba ile kızını barıştırdı

Belediye başkanı, baba ile kızını barıştırdı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-14 14:47:49

Belediye başkanı, baba ile kızını barıştırdı
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ailevi sorunlar dolayısıyla yaklaşık 2 yıldır görüşmeyen baba ile kızını barıştırdı.

Vatandaşın istek ve önerilerini dinlemek için organize edilen halk gününe katılan Özge Karagöl, Başkan Yılmaz'dan rızasını almadan evlendiği için kendisine dargın olan babası Hüseyin Bayazıt ile barışmasına aracı olmasını rica etti.

Yılmaz'a, babasının yaklaşık iki yıldır kendisi ile görüşmediğini anlatan Karagöl, "Babam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sizi çok seviyor. Babamla barışmak istiyorum. Babam sizi kırmaz, lütfen bizi barıştırın" dedi.

Karagöl'ün ricası üzerine Yılmaz, Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Bayazıt'ı ve eşini, özel bir konuyu görüşmek üzere belediyeye davet etti.

Yılmaz, makamında bir süre görüştüğü Bayazıt'tan kızıyla barışmasını istedi. Baba Bayazıt, Belediye Başkanı'nın ricası üzerine kızını affettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, yan odada kucağındaki 8 aylık oğlu Poyraz ile bekleyen Özge Karagöl'ü makamına çağırarak baba ile kızını bir araya getirdi. Sarılan baba kız, bir süre gözyaşı döktü.

Başka bir odada bekleyen anne Dilek Bayazıt'ı da odasına çağıran Yılmaz, aile fertlerini bir araya getirdi. Kızı ile zaman zaman telefonda iletişim kuran anne Bayazıt, kızı ve torununa sarıldığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Aile fertleri bir araya gelince duygulandığı gözlenen Yılmaz, herkesin hata yapabileceğini söyledi. Yılmaz, "Özge, bir hata yapmış ve bunu kabul ediyor. Sizleri de çok seviyor. Özge, bundan sonra bizim de kızımız. Anne, baba ve çocuklar arasında sonsuza kadar süren bir dargınlık yok. Hüseyin Bey'e teşekkür ediyorum, bizi kırmadı ve kızını affetti. Böyle güzel bir barışmaya vesile olduğumuz için çok mutluyum" diye konuştu.

Baba Bayazıt, Başkan Yılmaz'ı çok sevdiğini ifade ederek, "Başkanımızın aracı olması nedeniyle kızımı affettim. İki yıldır görüşmüyorduk ancak insan evladını dargın da olsa affedebiliyor. Kızımı çok seviyorum" dedi.

Özge Karagöl ise ricasını kırmayarak babası ile barışmasına vesile olan Yılmaz'a teşekkür etti.

Haber Ara