Dolar

32,3540

Euro

35,1044

Altın

2.324,75

Bist

9.079,97

Bekir Bozdağ, ABD'den Gülen dışında o ismi de istemiş!

ABD'ye Fethullah Gülen'in iadesi için giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Gülen dışında bir ismi daha istediği iddia edildi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-16 21:50:23

Bekir Bozdağ, ABD'den Gülen dışında o ismi de istemiş!

Fethullah Gülen'in iadesi için ABD'li yetkililere belge sunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. The Wall Street Journal, Bozdağ'ın Gülen dışında Reza Zarrab'ı da ABD'den istediği öne sürüldü.

Ajansların aktardığı habere göre; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile ilgili skandal bir istek gündeme geldi.

ABD'li The Wall Street Journal'dan Nichole King'in haberine göre Bozdağ, ABD'ye "Gülen'in iadesinin görüşüleceği" açıklanan ziyarette, ABD'li yetkililerden Reza Zarrab'ın serbest bırakılmasını istediği belirtildi.

Bekir Bozdağ'ın, ABD'li Adalet Bakanı Loretta Lynch ile yaptığı görüşmede Reza Zarrab'ın "Türkiye'ye dönmesi için" serbest bırakılması talebinde bulunduğu aktarıldı.

Haberde Bozdağ'ın Lynch ile yaptığı toplantının, geçtiğimiz ay Washington'a yaptığı yolculuk sırasında gerçekleşmiş olan buluşma olduğu aktarılıyor.

Burada Bozdağ, ABD'li yetkililere Fethullah Gülen'in başarısız darbenin arkasında olduğuna dair yeni deliller sundu. Türkiye'nin Gülen'i iadesini istediği de iletildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara