Dolar

32,5209

Euro

34,7540

Altın

2.495,92

Bist

9.524,59

Bedensel engelli basketbolcular Başkan Atilla'yı ziyaret ettiler

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, spor alanında gençleri destekleyip önünü açınca başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-31 12:48:46

Bedensel engelli basketbolcular Başkan Atilla'yı ziyaret ettiler
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, spor alanında gençleri destekleyip önünü açınca başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Ceylanpınar Bedensel Engelli Basketbol Takımı, Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti. Spora ilgisi ve bedensel engelli takımına desteğinden dolayı başkan Atilla'ya takımın teknik direktörü Metin İdoğ tarafından plaket verilerek forma hediye edildi. Ceylanpınar Belediyesi olarak gençleri spora teşvik ettiklerini belirten Başkan Atilla, belediye bünyesine olan ve olmayan bütün takımları desteklediklerini söyledi. Maddi imkansızlıklara rağmen futbol ve basketbol takımının büyük başarılara imza attığını ifade eden Başkan Atilla, "Oyuncularımızı, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Maddi eksikliklerimizi azimleriyle kapatıyorlar. Hepsine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Bedensel Engelli Basketbol takımından Umut Can isimli oyuncuyu geçtiğimiz yıl U21 Milli Takımı'na gönderdiklerini hatırlatan Başkan Atilla, "Geçtiğimiz haftalarda bedensel engelli U21 Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Takım içerisinde oyuncumuz Umut Can da var. Bu bizim için gurur verici. Gençlerin önünü açınca, onları destekleyince başarı kaçınılmaz oluyor. Başta Umut Can olmak üzere şampiyon olan U21 takımını tebrik ediyorum" diye konuştu. Bedensel Engelli Takımı Teknik Direktörü Metin İdoğ da Başkan Atilla'ya takıma vermiş olduğu her türlü destekten dolayı teşekkür etti. İdoğ, "Başkanımızın katkılarıyla inşallah daha güzel yerlere geleceğiz. İlçemizi ve belediyemizi daha güzel yerlerde temsil edeceğiz. Ceylanpınar Belediyesi hem federasyonumuz tarafından hem de diğer takımlar tarafından marka oldu. Bu da hem bizim için hem de ilçemiz için büyük bir gurur" ifadelerini kullandı.

Haber Ara