Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Bedava tablet başvurusu | Milli Eğitim Bakanlığı tabletleri nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim konusunda eksik kalan öğrenciler için tablet dağıtımı başlattı. Özellikle evde birden fazla çocuğu olan, eğitimden geride kalacağı düşünülen kişilere verilen tabletlerin nasıl alınacağı merak konusu oldu. Peki ama ücretsiz tablet nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığı ücretsiz tablet başvurusu, formu ve detayları var mı? Kimler bedava tableti alabilir kimler alamaz ve bu durumdan yararlanamaz? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-16 14:40:29

Bedava tablet başvurusu | Milli Eğitim Bakanlığı tabletleri nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtımı devam eden ücretsiz tabletlerin herhangi bir başvuru sayfası veya ekranı bulunmuyor. İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullar tarafından ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek dağıtımlar bizzat gerçekleştiriliyor. Sosyal medya ve diğer mecralarda tablet başvurusu adı altında açılan sahte sitelerde çeşitli dolandırıcılık yöntemleriyle kimlik bilgisi, para vb unsurlar talep edenleri Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tablet dağıtımlarının devam ettiğini ve 500 bin öğrenciye ulaşılacağını belirtti.

Haber Ara