Dolar

32,5685

Euro

34,8697

Altın

2.435,88

Bist

9.645,02

BBP'li il başkanı istifa etti

BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-09 17:30:11

BBP'li il başkanı istifa etti

Alan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve 17 ay önce getirildiğini anımsatarak, o günden bugüne hiçbir çıkar gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

İl başkanlığı görevini yürüttüğü sürede yönetim anlamında gerekli desteği bulamadığını savunan Alan, "Burada bizlere gönül veren, bizleri desteklen birçok arkadaşımız dostumuz, abimiz, büyüğümüz, küçüğümüz herkese buradan çok teşekkür ediyorum. İstifa kararı aldım. Bunu kesinlikle seçim sonrası yönetimle genel merkezle alakalı bir sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

İstifasının başka bir siyasi partiye geçiş gibi görülmemesi gerektiğini dile getiren Alan, "Siyasi bir geçiş söz konusu değil. İstemeyerek de olsa bırakmak durumunda kaldım. Bundan sonraki Bolu çalışmalarımızda bir dernek olursa bu bazda çalışmayı düşünüyorum. Bu düşünceye sevk eden de Bolu'da birçok derneğin var olması. Bu anlamda destek bulursam Bolu'ya faydalı bir dernekle Allah nasip ederse devam etmek isterim ama şu anda herhangi bir siyasi düşüncem yok" ifadesini kullandı.

Alan, açıklamasının ardından partisinden ve il başkanlığı görevinden istifasını içeren dilekçeyi BBP Bolu İl Başkanlığı Yönetim Kuruluna teslim etti.

Haber Ara