Dolar

32,3650

Euro

34,9694

Altın

2.325,97

Bist

9.105,54

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır:

'Hükümetin topyekün terörle mücadelesini çok doğru buluyoruz. Çok doğru bir konseptte ilerliyor ve çok doğru şeyler yapılıyor'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-21 15:15:29

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır:
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, "Hükümetin topyekün terörle mücadelesini çok doğru buluyoruz. Çok doğru bir konseptte ilerliyor ve çok doğru şeyler yapılıyor." dedi.

Çayır, partisinin Mersin İl Başkanlığını ziyaretindeki konuşmasında, Mersin teşkilatının 17 Eylül'de il kongresini yapacağını ve yeniden bir toparlanmaya gideceğini bildirdi.

Gündeme ilişkin de değerlendirmeler de bulunan Çayır, 16 Nisan'da Türkiye'de siyasi ve idari bir değişimin yaşandığını hatırlattı.

Halkın referandumda "evet" diyerek yönetimde istikrarı, temsilde de adaleti tercih ettiğini belirten Çayır, "Şu ana kadar yapılan değişikliklerle yönetimde istikrar gerçekten sağlanacak. Artık koalisyonlar döneminin sona erdiği söylenebilir." dedi.

Çayır, uyum yasalarının çıkarılması gerektiğine işaret ederek, yeni yasama yılında bu adımları beklediklerini aktardı.

Artık hükümetin doğrudan halk tarafından seçileceğine dikkati çeken Çayır, yüzde 10 barajını kimsenin savunamayacağını, hangi görüş olursa olsun mecliste temsil edilmesi gerektiğini belirtti.

Hükümetin şu anda başta PKK ve FETÖ olmak üzere teröre karşı yürüttüğü mücadelenin doğru olduğunu vurgulayan Çayır, şöyle konuştu:

"Hükümetin topyekün terörle mücadelesini çok doğru buluyoruz. Çok doğru bir konseptte ilerliyor ve çok doğru şeyler yapılıyor. İlk kez ciddi anlamda PKK olsun veya benzeri örgütler olsun, takipten ziyade nerede görülürse orada başının ezilme gibi yeni bir şekle doğru gidiliyor. Bu çok doğrudur. Şimdi inlerinden, nerede görülürlerse daha hazırlık yapmadan, istihbaratı bize ait olarak hareket edilmesi gerçekten doğrudur."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara