Dolar

32,5699

Euro

34,9505

Altın

2.427,08

Bist

9.722,09

BBP asgari ücret beklentisini açıkladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücret beklentilerinin 2 bin 457 TL olduğunu belirtti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-18 16:38:01

BBP asgari ücret beklentisini açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücret beklentilerinin 2 bin 457 TL olduğunu açıkladı.

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBP lideri Mustafa Destici, asgari ücret konusunda gerçekçi teklifler önerilmesi gerektiğini, BBP olarak asgari ücretin 2 bin 457 TL olması gerektiğini düşündüklerini söyledi.

Destici, Avrupa Birliği'nin Doğu Akdeniz'de yürütülen faaliyetler konusunda çoğu zaman Türkiye'yi yalnız bıraktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye, Doğu Akdeniz'deki haklarımızı korumak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin varlığını muhafaza etmek ve haklarını korumak adına çok önemli adımlar atmıştır. Avrupa Birliği'nin tavrı başından beri belli. Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunanistan'ın politikalarına esir olmuş durumdalar. Gemilerin yollanması, sondaj çalışmalarının yapılması ve bundan ötesi Libya ile münhasır sınır güvenliği anlaşması imzalanmış ve buna gelen tepkilere aldırılmaksızın, kararlı bir duruş ortaya konmuştur. Bu noktada, Avrupa Birliği'nin yaptığı açıklamalar bizi bağlamaz, biz inandığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz."

Haber Ara