Dolar

32,4376

Euro

34,7966

Altın

2.481,20

Bist

9.530,47

Bayram trafiğinde art arda kazalar

Bayram trafiği yollarda yoğunluğa ve kazalara neden oldu. Sakarya'nın Hendek ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-16 13:15:56

Bayram trafiğinde art arda kazalar

Ajansarın haberine göre, TEM Otoyolu Yeşil Yayla mevkisinde bir hafif ticari araç, emniyet şeridindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

Hafif ticari aracın çarptığı otomobilin üst kısmı tamamen parçalandı.

Ölü ve yaralıların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor.

Bolu'da 7 kişi ölmüştü

Çarşamba günü de TEM otoyolunun Bolu Dağı çıkışında yolcu otobüsü devrilmiş ve aynı firmaya ait başka bir yolcu otobüsü yol kenarındaki beton bariyerin üzerine çıkmıştı. Kazada 7 kişi hayatını kaybetmiş, 37 kişi yaralanmıştı.

Bayram trafiği





Kocaeli bölgesinde trafik yoğunluğu halen devam ediyor.


 
Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler ise arife gününden bir gün önce yola çıktı. Ancak yoğunluk arife gününde de devam ediyor.

İstanbul'u Anadolu'ya bağlayan köprü konumundaki TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde çarşamba gecesinden beri bazı noktalarda trafik adım adım ilerliyor.

İzmit Körfezi'ni dolaşmak istemeyen Yalova, Bursa ve Ege istikametine gidecek araç sürücülerinin tercih ettiği Gebze Eskihisar'daki İDO'nun Feribot iskele meydanı da neredeyse tamamen doluydu. Araç kuyruğu sabah itibariyle Gebze'ye doğru uzadı. 

Kocaeli bölgesinde trafik yoğunluğu halen devam ederken, Gebze'den itibaren Dilovası geçişi, Hereke Mağaraburnu mevkii, tünel ve viyadüklerin bulunduğu İzmit Gültepe ve Bekirdere mevkiilerinde trafik sık sık duruyor.

Trafiğin Körfez-İzmit arasında sıkışmasında, TEM'in Gültepe mevkiinde tünel ve viyadük geçişlerine doğru 3 şerit olan yolun 2 şeride düşmesi de etkili oluyor. 

Haber Ara