Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Bayram dönüşü erken başladı

9 günlük Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden tatilciler, TEM otoyolunda uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-25 21:47:13

Bayram dönüşü erken başladı

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için İstanbul'dan çıkan tatilciler, 28 Eylül Pazartesi günü okulların açılması nedeniyle, bayramın 2. gününden itibaren dönüş yoluna girdiler.

TEM'DE UZUN KUYRUKLAR

Okula başlayacak çocuklarına, okul alışverişlerini bayram tatiline bırakan tatilcilerin erken dönüş yoluna girmesiyle TEM otoyolunda da uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı.

İZMİT DOĞU KAVŞAĞINDAN GEBZE GİŞELERE KADAR TRAFİK

Öğlen saatlerinde TEM otoyolu İzmit Doğu kavşağından başlayan trafik yoğunluğu Gebze gişelere kadar artarak devam etti. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu TEM otoyolu Kocaeli kesiminde zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

KARAYOLLARI VE TRAFİK EKİPLERİ RİNG HALİNDE GEZİYOR

Bazı araçların yoğunluktan arıza yaparak yol kenarında kaldığı trafikte, araç akışının aksamaması için Karayolları ve trafik ekipleri de sürekli ring halinde gezerek aracı arızalanan ya da kaza yapan sürücülere yardımcı oluyor. Özellikle her bayram trafiğinin kilit noktalarından biri haline gelen Bekirdere Viyadüğü'nde oluşan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşatırken, öğlen saatlerinde başlayan trafik yoğunluğunun gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara