Dolar

32,5949

Euro

34,7517

Altın

2.496,58

Bist

9.524,59

Bayraktepe Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinde bulunan Bayraktepe Mesireliğinde başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 10:24:30

Bayraktepe Yenileme Çalışmaları Tamamlandı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinde bulunan Bayraktepe Mesireliğinde başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın Bayraktepe mesirelik alanda gerçekleştirdiği çalışma kapsamında ilk olarak bölgede peyzaj düzenlemesine gidildi. Kötüleşen çimleri kaldıran ekipler 20 dekarlık bölgede elle, 48 dekarlık yamaç alanda makineyle çim ekimi gerçekleştirdi. Alanın eğimli konumu göz önüne alınarak 30 dekarlık kısımda bölgeye erozyon önleyici çalı bitkisi dikildi. Mesirelik alana 15 bin adet mevsimlik çiçek eken ekipler, bölgeye çeşitli cinslerde 472 adet ağaç, 28 bin 691 adet süs çalısı dikimi gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında ayrıca tüm alandaki sulama ve elektrik sistemi de baştan aşağı yenilendi.

"YEŞİL ALANA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Bayraktepe Mesireliğinde Çivrilli hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi yeni bir düzenlemeye giderek, halkımızın hoşça vakit geçireceği doğasıyla, çiçekleriyle, yeşiliyle günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği bir alanı hizmete sunduk" dedi.

BAYRAKTEPE'NİN YENİ YÜZÜ

Başkan Zolan, "Burada yaptığımız düzenleme ile Bayraktepe'yi vatandaşlarımıza yakışır bir hale getirdik. Denizlimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak', dedik ve bu hedefle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayraktepe Mesireliğinin düzenlemesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayraktepe, Çivrilimize ve Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Haber Ara