Dolar

32,3651

Euro

35,0927

Altın

2.325,43

Bist

9.079,97

Baykal ve Davutoğlu'dan samimi sohbet

Davutoğlu ve Baykal AKPM Genel Kurulu'nda el sıkışıp sohbet etti. Baykal o sohbete ilişkin açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-19 19:32:13

Baykal ve Davutoğlu'dan samimi sohbet

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından yanına giderek el sıkıştı. Baykal, Davutoğlu'na 'hoş geldiniz' dediğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi temaslar için gittiği Strazburg'da Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Genel Kurulu'na Türkçe hitap etti.

Toplantıya Davutoğlu'nun HDP'li Ertuğrul Kürkçü'ye tepkisi, damga vurdu.

Konuşmanın ardından Davutoğlu'nun yanına ilk giden isimlerden biri ise CHP AntalyaMilletvekili Deniz Baykal oldu.

Baykal, konuşması biter bitmez Davutoğlu'na yaklaşarak bir süre ayakta sohbet etti. İkilinin samimi sohbeti objektiflere böyle yansıdı.

 BAYKAL O ANLARI ANLATTI

Baykal, AKPM Genel Kurulu'nda Başbakan Davutoğlu'yla gerçekleştirdiği ayaküstü sohbetin nezaket görüşmesinden ibaret olduğunu belirterek, konunun medyaya “Baykal'la dikkat çeken yakınlaşma” olarak yer almasına sitem etti.

Davutoğlu'nu nezaket bağlamında selamladığını ve “Hoş geldiniz” dediğini ifade eden Baykal, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, “Benden önce kendisini selamlayan Yunanistan'ın eski dışişleri bakanları Bakoyannis ve Venizelos ile birlikteydik. UmarımTürkiye'deki kutuplaşma böyle bir nezaket davranışını bile yadırgayacak aşamaya gelmemiştir” dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara